Αθλητισμός

Εκλογές την Παρασκευή στην ΕΟΕ

Ακούστε το άρθρο

Από χθες κιόλας είχε φανεί να βγαίνει ο «λευκός καπνός» στην ΕΟΕ.

Ο Σπύρος Καπράλος, στο πλαίσιο της συναίνεσης που επιχειρήθηκε και από τις δύο πλευρές, προκειμένου να δοθεί τέλος στο μεγάλο αδιέξοδο, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, πρότεινε να στελεχωθούν τελικά με στελέχη της αντίπαλης παράταξης, τέσσερις από τις σημαντικότερες και πιο νευραλγικές θέσεις της ΕΟΕ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για τις θέσεις του α΄ αντιπροέδρου, του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας του προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας, με νέα αυτή του Β΄ αντιπροέδρου ή εκτελεστικής.
Μία συμφωνία, προϊόν και της παλιάς φιλίας που συνδέει τον πρόεδρο της Ε.Ο.Ε, Σπύρο Καπράλο και τον του Γενικό Γραμματέα της Δ.Ε.Μ.Α Ισίδωρο Κούβελο, που φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες να οριστικοποιήθηκε στην Ταραγόνα, όπου ανακοινώθηκε η ανάθεση της διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγών του 2019 από την Πάτρα.
Δίχως άλλο η προκήρυξη των εκλογών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αποτελεί σημαντική εξέλιξη, μιας και θα δοθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της ΕΟΕ, που έχει προκαλέσει προβλήματα, τόσο στην εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, όσο και στην εύρυθμη προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων.

Πηγή newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα