Δημ. Κωνσταντόπουλος: «Οι απανταχού Ηλείοι πρέπει να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Λευτέρη Βαρουξή για την ευρωβουλή την Κυριακή 26 Μαΐου»

Έφτασε η ώρα να βγούμε μπροστά όσοι αγαπάμε πραγματικά τον τόπο μας, την Ηλεία μας, όσοι αγαπάμε τη χώρα μας και να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον. Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε και στις 27 Μαΐου μας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε σελίδα.

Έχουμε την ευκαιρία με την ψήφο μας να βγούμε από το ψέμα, από την φαυλότητα, από τον άκρατο λαϊκισμό που έχει στην καθημερινή της ατζέντα η κυβέρνηση. Ψηφίζουμε για να επαναφέρουμε την αλήθεια, την ελπίδα και την αξιοπρέπεια στη ζωή μας. Στην κάλπη της 26ης Μαΐου δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος ή αδράνεια και αποχή. Καλούμαστε να κάνουμε ξεκάθαρη επιλογή.

Δίνουμε μέσω της ισχυρής επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές το ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν πάει άλλο.

Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυριανό Πρωθυπουργό επανέρχεται η αλήθεια, ο σεβασμός και η Ελπίδα για όλους τους Έλληνες.Καλούμαστε να αποφασίσουμε όχι μόνο με την καρδιά όχι μόνο με το συναίσθημα αλλά κυρίως με τη λογική.

Ως  ενεργός πολίτης που ασχολείται έντονα και συνειδητά επί σειρά ετών με τα κοινά και την προσφορά και έχοντας αγωνία για το αύριο στον τόπο μου, την Ηλεία και πολλές φορές αγανακτώ με όσα συμβαίνουν, καλώ και ζητώ όσο μου επιτρέπεται να αφήσουμε τις πολιτικές προκαταλήψεις του παρελθόντος.

Οι διαξιφισμοί, οι διαχωρισμοί, οι αντιπαλότητες και διχόνοιες μεταξύ των πολιτών για θέματα πολιτικής ποτέ δεν οδήγησαν θετικά αντιθέτως πάντα μόνο αρνητικά αποτελέσματα φέρνουν. Το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι μεγάλο. Απλά λόγω δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που διεξάγονται ταυτόχρονα, ουδείς ασχολείται με τις ευρωεκλογές, τα πρόσωπα και την πραγματική έννοια των ευρωεκλογών.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε μεταξύ των 42 προσώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο για την ευρωβουλή για όλη την επικράτεια και ως υποψήφιο ευρωβουλευτή τον Ηλείο Λευτέρη Βαρουξή.

Η οικογένεια Βαρουξή τον αιώνα που πέρασε, διαδραμάτισε  έντονο και ουσιαστικό ρόλο στην κοινωνική, πολιτική και επιχειρηματική ζωή της χώρας και συνεχίζει και σήμερα με έντονο ζήλο και τόλμη.

Ο Λευτέρης Βαρουξής είναι ένας νέος άνθρωπος με ήθος, σεβασμό, ειλικρίνεια ζήλο, τόλμη και αγάπη για την Ηλεία και την Ελλάδα και έκανε το βήμα και δέχτηκε να αναλάβει το βαρύ φορτίο του υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Γνωρίζω τον Λευτέρη βαρουξή επί σειρά ετών, παρακολουθώ τις σκέψεις και τον τρόπο συμπεριφοράς του στην κοινωνική, πολιτική και επιχειρηματική ζωή της Ηλείας.

Τόλμησα από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του ως υποψήφιος ευρωβουλευτής, τολμώ και σήμερα να ζητήσω τη στήριξη στο πρόσωπό του από τους απανταχού Ηλείους αλλά και φίλους ανά την επικράτεια . Έναν σταυρό στους τέσσερις του ευρωψηφοδελτίου πρέπει να το δώσουμε στον συντοπίτη μας Λευτέρη Βαρουξή. Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό η Ηλεία μας να έχει δικό της εκπρόσωπο στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πάνω από όλα δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στον δικό μας άνθρωπο, στον  συμπατριώτη μας που η εκλογή του μόνο όφελος θα φέρει για την Ηλεία μας!