Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Ευχαριστήριο Γ. Γεωργιόπουλου

Ακούστε το άρθρο
Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Στις εκλογές της 26
ης Μαίου αλλά και στις επαναληπτικές εκλογές, ο συνδυασμό «Ολυμπία Νέα Αρχή»  έδωσε έναν ηθικό και έντιμο αγώνα με σεβασμό στην αβίαστη βούληση και στην ελευθερία επιλογής των πολιτών.
Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να αναδείξουμε αυτό που εκπροσωπούμε και να αναθερμάνουμε τις ελπίδες των συνδημοτών μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, για έναν Δήμο όπως τον οραματιζόμαστε και όπως του αξίζει.

Οι πολίτες μάς επιβράβευσαν για τον αγώνα μας αυτό και μας επέλεξαν ως την νέα Δημοτική Αρχή.
Ως επικεφαλής της παράταξης ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας καθώς και όλους τους συνεργάτες μου για τον ειλικρινή, έντιμο και πολιτισμένο αγώνα που κάνανε, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο με σύνεση και σωφροσύνη.

 
Ευχαριστώ με κάθε ειλικρίνεια όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες, όλους τους υποψήφιους από όλους τους Συνδυασμούς που έλαβαν μέρος στις εκλογές και τους διαβεβαιώνω ότι στη νέα πορεία του Δήμου μας θα έχουν όλοι λόγο και ρόλο, μέσα από την σύνθεση ιδεών και δυνάμεων.
Υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και ότι θα είμαι συνεχώς δίπλα σας εμμένοντας σταθερά στη γραμμή της ενότητας και της ευθύνης, αλλά και στο δρόμο της δημιουργίας για την περαιτέρω αναμόρφωση του Δήμου μας.
Δέσμευσή μας είναι να είμαστε Δημοτική Αρχή όλων ανεξαιρέτως των δημοτών και να εργαστούμε σκληρά για να προσφέρουμε το καλύτερο στον τόπο μας.
Το οφείλουμε άλλωστε στην νέα γενιά.
 

Σας ευχαριστώ

Όλη η επικαιρότητα