Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δήμος Ήλιδας: Το ευχαριστώ του Αλέξανδρου Μανωλόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι του Δήμου Ήλιδας.

Σαν δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΝΠΔΔ ο ΗΛΕΙΟΣ  που είμαι και θα συνεχίσω να παρευρίσκομαι μέχρι τέλη Αυγούστου στην θέση αυτή, την οποίαν  και τιμώ προσφέροντας στους συμπολίτες της Αμαλιάδας και των χωριών του Δήμου Ήλιδας , πρωτοποριακές σκέψεις,  μελέτες και πρακτικές που μεταφράστηκαν σε έργο και που με ενθουσιασμό το αποδέχτηκαν οι πολίτες .

Παρόλο που τα αποτέλεσματα των δημοτικών εκλογών ανέδειξαν νικήτρια την αντίθετη παράταξη, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον καθένα σας προσωπικά, που με τιμήσατε και με εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας. Ακόμα κι αυτούς που προσπάθησαν να με στηρίξουν αλλά για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν τα κατάφεραν.  Επίσης  και τον Δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο που παρολες τις οικονομικές δυσκολίες του Δήμου με στήριξε, για να μπορέσω να εκφράσω και να κάνω πράξη εν μέρει αυτά που είχα στο μυαλό μου.

Θα είναι λοιπόν χαρά μου να σας ξαναδώ  όλους και τον καθέναν ξεχωριστά στο Αρχιτεκτονικό μου γραφείο  Καραϊσκάκη 22, απέναντι από το ξενοδοχείο  ΟΛΥΜPIC  IN,  για  ένα καφέ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την προσωπική σας στήριξη στο πρόσωπο μου.

Αλέξανδρος Μανωλόπουλος

Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Όλη η επικαιρότητα