Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δήμος Πηνειού: Ανδρέας Μαρίνος και Πάνος Θεοδωρακόπουλος μαζί

Ακούστε το άρθρο

Για μία Νέα Εποχή στην Κοινωνία των Πολιτών του Δήμου Πηνειού!

Ανδρέας Μαρίνος και Πάνος Θεοδωρακόπουλος ακολουθούν κοινή πορεία προς τις κάλπες της προσεχούς Κυριακής, για την εκλογή νέας δημοτικής αρχής στο Δήμο Πηνειού! Στο πνεύμα του Κλεισθένη, της συναίνεσης, της προγραμματικής σύγκλισης και της διάθεσης για προσφορά, οι παρατάξεις Κοινωνία των Πολιτών και Νέα Εποχή αποφάσισαν δημοκρατικά την συνεργασία τους, υπηρετώντας την εντολή για αλλαγή σελίδας που ζήτησαν οι δημότες του Δήμου Πηνειού!

Ο επικεφαλής της Νέας Εποχής Πάνος Θεοδωρακόπουλος, τόνισε: «Την περασμένη Κυριακή, ο λαός του Δήμου Πηνειού, στο συντριπτικό ποσοστό της τάξης του 63,54%, εξέφρασε στις κάλπες την αντίθεσή του με την σημερινή Δημοτική Αρχή. Ο λαός του Δήμου Πηνειού ζήτησε αλλαγή!

Έχουμε μάθει να αφουγκραζόμαστε τον λαό και να υπηρετούμε τους δημότες με τις αποφάσεις μας.

Με σύγκλιση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων για την καθημερινότητα των πολιτών, το καθαρό νερό, τον βιολογικό καθαρισμό Γαστούνης-Βαρθολομιού, την στήριξη τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, την στήριξη στον τουρισμό, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό και πάνω από όλα με κοινή μας δέσμευση τη διαφάνεια, τη δημόσια λογοδοσία και έναν νέο δημοκρατικό τρόπο διακυβέρνησης στο Δήμο Πηνειού:

Στην κρίσιμη μάχη της προσεχούς Κυριακής για την εκλογή νέου Δημάρχου Πηνειού τασσόμαστε στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου και διεκδικούμε από κοινού την εντολή των δημοτών για μία Νέα Εποχή στην Κοινωνία των Πολιτών του Δήμου Πηνειού!».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, δήλωσε: «Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, με πίστη, συνέπεια και σεβασμό στη δημοκρατία, προχωράμε μαζί με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο για μία Νέα Εποχή στην Κοινωνία των Πολιτών του Δήμου Πηνειού!

Ευχαριστώ πολύ τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο που στέκεται στο πλευρό μας! Όλοι μαζί, την προσεχή Κυριακή, φέρνουμε και επίσημα την αλλαγή που ζήτησαν οι δημότες στο Δήμο Πηνειού!».

Όλη η επικαιρότητα