Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δήμος Πηνειού: Στο τιμόνι του δήμου ο Ανδρέας Μαρίνος

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη νίκη για τον Ανδρέα Μαρίνο που υποστηρίχθηκε στον Β γύρο από τον συνδυασμό του Πάνου Θεοδωρόπουλου και κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό πάνω από 60%.

Οι συνεργάτες του μιλούσαν για «αναμενόμενη σαρωτική νίκη που αφιερώνεται στους δημότες του δήμου Πηνειού»

Ο Ανδρέας Μαρίνος  εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο στη Γαστούνη λίγο μετά τις 8. Εκεί είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες ψηφοφόροι του που πανηγύριζαν ενώ τα πυροτεχνήματα είχαν γεμίσει τον ουρανό της Γαστούνης.

Ο νέος δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος συγκινημένος δεχόταν φιλιά και αγκαλιές από δεκάδες συμπολίτες του. Δίπλα του ο συνεργάτης του και υποστηρικτής του στον β γύρο Πάνος Θεοδωρακόπουλος.

«Η νίκη είναι των δημοτών, όλων εκείνων που μας εμπιστεύτηκαν και μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη. Σήμερα γκρεμίσαμε ένα καθεστώς γιατί το λαός είναι ισχυρότερος από το καθεστώς. Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον. Ευχαριστώ τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο που μας εμπιστεύτηκε και ένωσε τις δυνάμεις του με τις δικές μας για το καλό του Δήμου Πηνειού» δήλωσε ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος.

Δίπλα του ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος δήλωσε: «Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και ξεκινάμε δουλειά. Ευχαριστώ όλους όσοι μας ψήφισαν αλλά και εκείνους που δεν μας στήριξαν. Θα δουλέψουμε σκληρά για όλους».

Παρόντες στους πανηγυρισμούς ο Δημήτρης Βασιλόπουλος,  Σπύρος Βασιλείου και άλλοι που δέχονταν τα συγχαρητήρια του κόσμου. Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ στη Γαστούνη το Βαρθολομιό και το Τραγανό.

Όλη η επικαιρότητα