Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δήμος Πύργου: Δήλωση Στάθη Καννή για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ακούστε το άρθρο

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μoυ όλους τους πολίτες του Δήμου Πύργου που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία του α’ γύρου των δημοτικών εκλογών. Τόσο αυτούς που στήριξαν την προσπάθειά μας όσο και αυτούς που είχαν μια άλλη άποψη για την πορεία του τόπου μας.

Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα καταθέτοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένους στόχους και θεματικούς άξονες δράσης για το αύριο του Δήμου Πύργου.

Οι 4.584 δημότες που εμπιστεύτηκαν την παράταξη «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, συνεπείς στις αρχές της διαφάνειας και της ειλικρίνειας. Θα συμβάλλουμε -αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει το νέο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- στην επίλυση των σωρευμένων προβλημάτων του Δήμου μας με όρους δημιουργικής σύνθεσης και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των συνδημοτών μας.

Πορευτήκαμε χωρίς δεσμεύσεις, ως ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική δημοτική παράταξη, σεβόμενοι την προσωπική κρίση καθενός ξεχωριστά.

Eίναι αυτονόητο ότι η προσωπική μου επιλογή, ενόψει του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών, συμβαδίζει με τη μέχρι σήμερα συνεπή πολιτική διαδρομή μου, συντασσόμενος πάντοτε στο πλευρό των δημοκρατικών – προοδευτικών δυνάμεων, ανυστερόβουλα και χωρίς καμία προσωπική επιδίωξη. Καλώ όλους τους συνδημότες μου να συμμετάσχουν θετικά στην εκλογική διαδικασία με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον του Δήμου μας.

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Όλη η επικαιρότητα