Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δήμος Πύργου: Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Τάκης Αντωνακόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Δήμος Πύργου: Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος

Κατσίγιαννης Σπύρος του Γεωργίου

Αστυνομικός Διευθυντής Ε.Α

Γεννήθηκα στο Δ.δ Πεύκης του πρώην Δήμου Ωλένης.

Είμαι παντρεμένος με την Βαρβάρα Σταθάκη και έχουμε αποκτήσει ένα γιό.

Διαμένω τα τελευταία 20 χρόνια στον Πύργο Ηλείας

Έχω υπηρετήσει την Ελληνική Αστυνομία σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες στην Αθήνα ,Θεσσαλονίκη καθώς και Αμαλιάδα και Πύργο.

Υπηρετώντας στην ελληνική αστυνομία ανέπτυξα την ύψιστη αρετή της προσφοράς στον πολίτη και στο κοινωνικό σύνολο.

Κινούμενος όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική κοινωνία του Πύργου αλλά και στο χωριό μου στην Πεύκη έχω αντιληφθεί τις δυνατότητες που έχει ο επικεφαλής της    Παράταξης ΑΝΑΣΑ Κος Αντωνακόπουλος Παναγιώτης Καρδιολόγος.

Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να διευθετήσει τα προβλήματα του Δήμου και των χωριών.

Είναι φίλος καλός χρόνια και έχω διακρίνει σε αυτόν ήθος και ανθρωπιά τα οποία και αποδεικνύει καθημερινά ασκώντας το λειτούργημά του ως Καρδιολόγος στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας για όλους μας.

Είναι έντιμος, έχει όραμα για τον Πύργο και την ικανότητα να το πραγματοποιήσει.

Συμμετέχω στην εκλογική αναμέτρηση στις  εκλογές του Μαίου, με τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο ,στον κορμό του Πύργου.

Όραμά μου ένας Πύργος σύγχρονος, με ανάπτυξη και μέλλον πραγματοποιώντας υποδομές  σε αθλητικές εγκαταστάσεις, Αγροτική Οδοποιία,φωτισμό ,Επαναπλημμυρισμός της Λίμνης Μουριάς,Ανάδειξη Μουσείου Πύργου,Πλανητάριον,Αυτοκινητοδρόμιο,Μουσείο Μαύρης σταφίδας,εκμεταλλεύση αεροδρομίου στο Επιτάλιο αποτελούν ρεαλιστικούς στόχους.Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας,γνωρίζουμε τις Διαδικασίες,μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ – ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Μανώλης  Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Επιτάλιο

Αγρότης-Παραγωγός Λαικών Αγορών

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Λαικών Αγορών «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Στις εκλογές της 26ης Μαίου ο Πύργος αναζητά  κυριολεκτικά την τελευταία ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΤΑΞΗΣ από το οικονομικό – πολιτισμικό κώμα ,που τον έχουν καταδικάσει οι τελευταίες Δημοτικές Αρχές.

Εμείς οι αγρότες παραγωγοί είμαστε καθημερινοί μάρτυρες της απαξίωσης της περιοχής μας.Οι καταναλωτές βιώνουν τις πιο δύσκολες μέρες της μεταπολίτευσης και οι παραγωγοί,οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Οι υποδομές του Αγροτικού τομέα,π.χ αγροτική οδοποιία,αρδευτικό δίκτυο ,χώροι πώλησης των προιόντων έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια.

Σαν πολίτες πληρώνουμε τα ακριβότερα τέλη στην Ελλάδα,όσον αφορά την καθαριότητα,την ύδρευση ,τον ΕΝΦΙΑ,τα τέλη ακίνητης  περιουσίας (ΤΑΠ)κ.τ.λ

Παράλληλα δεν έχουμε καθαριότηα,δεν έχουμε εσωτερική οδοποιία,ενώ έχουμε ακριβό πόσιμο νερό.

Με επικεφαλής τον Καρδιολόγο Αντωνακόπουλο Παναγιώτη,στοχεύουμε σε μια νέα Δημοτική Αρχή η οποία θα έχει την βούληση ,την δυνατότητα και το σχέδιο να ελαφρύνει τα οικονομικά φορτία στον πολίτη.

Ορθολογική Διαχείρηση,εφαρμογή σύγχρονης τεχνολογίας,εκμετάλευση Ευρωπαικών Προγραμμάτων θα οδηγήσουν σε μείωση του κόστους των υπηρεσιών,καθώς και στην κάλυψη επενδυτικών αναγκών μέσω Ευρωπαικών χρηματοδοτήσεων.

Καλούμε όλους τους πολίτες σε μια πλατιά  κοινωνική Συμμαχία,που θα οδηγήσει  τον Πύργο που Αξίζουμε στον Πύργο που ονειρευόμαστε

ΕΝΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όλη η επικαιρότητα