Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δήμος Πύργου: Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Τάκης Αντωνακόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Δήμος Πύργου: Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος

Κανδρής χρήστος του Αθανασίου

Πρώην Δημοτικός Υπάλληλος Υπηρεσίας πρασίνου

Γεννήθηκα στα Διάσελα Ηλείας και είμαι μόνιμος κάτοικος Πύργου

Έχω διατελέσει επί σειρά ετών Δημοτικός Υπάλληλος στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Πύργου.

Αντικείμενο της εργασίας μου ήταν η δεντροφύτευση,οι αυτόματοι τρόποι ποτίσματος πρασίνου και δέντρων.

Εχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια τα οποία σχετίζονται με την ειδικότητά μου,με τις γνώσεις και την πείρα,ευελπιστώ να συμβάλλω στην βελτίωση και καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του Δήμου μας για θέματα που αφορούν το πράσινο.

Η Δημιουργία Επισκέψιμου Φυτωρίου και η Καθιέρωση Ημέρας Δένδρου για τον Δημότη είναι απαραίτητη.

Δημιουργείται επισκέψιμο φυτώριο σε υπαίθριο χώρο της πόλης,όπου αναπαράγονται,καλλιεργούνται και φροντίζονται φυτά και δενδρύλλια φυτωρίων προς φύτευση στους χώρους πρασίνου της πόλης.

Καθιερώνεται δυο φορές το χρόνο (Μάιο και Νοέμβριο) η ημέρα λουλουδιών και η ημέρα υιοθέτησης ενός δένδρου αντίστοιχα,όπου το φυτώριο θα δίνει δωρεάν εποχιακά άνθη το Μάιο και μικρά δενδρύλλια για φύτεμα το Νοέμβριο στους πολίτες ,που το επιθυμούν.

ΕΝΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αργυρίου Γιώργος του Χρήστου
Εμπορος

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο του εμπορίου αρκετά χρόνια .Διαπιστώνω ότι κάθε χρόνο η πόλη οδεύει σε χειρότερες συνθήκες .Οι υποδομές έχουν εγκαταλειφθεί .Η Αγροτική οδοποιία θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις παραπέμπουν σε εγκαταλειμμένη πολη .Οι σωροί σκουπιδιών   δυσφημίζουν την πόλη μας και ο χρόνος περνά άπρακτος .Επιβάλλεται άμεσα ανατροπή της καταστροφικής πορείας.

 Χρειάζεται μία νέα Δημοτική αρχή στο πηδάλιο του δήμου ,με ικανότητα με σχέδιο ,με βούληση με δυνατότητες. Οδοποιία ,καθαριότητα, ύδρευση. Ενώσαμε τον Πύργο Έλα και εσύ μαζί μας

Όλη η επικαιρότητα