Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ευχαριστήρια επιστολή Χάρη Σπηλιόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Στον απόηχο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα ήθελα να πω κι εγώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εκλογή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στην νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Αρχαίας Ολύμπιας.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συμπολίτες του διευρυμένου Δήμου μας, που με στήριξαν και με ψήφισαν στην τελευταία εκλογική διαδικασία.

Η εμπιστοσύνη και η ανταπόκριση τους, συνεπάγεται ένα μεγάλο φορτίο ευθύνης που ταυτόχρονα όμως μου δίνει δύναμη να συνεχίσω με περισσότερη όρεξη, αποφασισμένος να προσφέρω στον τόπο που τόσο πολύ αγαπώ.
Υπόσχομαι να φάνω αντάξιος των προσδοκιών σας και να συνεχίσω να αγωνίζομαι με μεγαλύτερο σθένος για την επίλυση των σημαντικών θεμάτων που αφορούν τον ιστορικό Δήμο μας.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχα την τιμή να γνωρίσω πολλούς νέους φίλους, αλλά και να έρθω πιο κοντά με τους παλιούς.
Άκουσα, συζήτησα και αντάλλαξα ενδιαφέρουσες απόψεις. Θεωρώ ότι μόνο κερδισμένος βγήκα από αυτή τη διαδικασία.

Ήταν ένας αγώνας έντιμος, μακριά από πελατειακές σχέσεις και μικροπολιτικές, στοχεύοντας πάντοτε την κατανόηση των καθημερινών προβλημάτων τους και αντίστοιχα τη μελλοντική επίλυση τους.

Ευχαριστώ θερμά τον επικεφαλής της παράταξής μας και νέο δήμαρχο -Γιώργο Γεωργιόπουλο- καθώς και τους συνυποψήφιους και συνεργάτες μας, για τον κοινό αγώνα που δώσαμε με ήθος και αξιοπρέπεια σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής μας εκστρατείας.
Παράλληλα να εκφράσω το σεβασμό και την εκτίμησή μου στους συμπολίτες που δεν μας επέλεξαν, όπως επίσης και στους επικεφαλείς και δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων που κατήλθαν σε αυτές τις εκλογές. Μας ενώνει η αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων. Δεν μας χωρίζει ΤΙΠΟΤΑ.

Για αυτό το λόγο στην επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο που ξεκινά την 1η Σεπτέμβρη, είμαι πεπεισμένος πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα συνεχίσουμε, έχοντας πάντα άξονα την προστασία του κοινού συμφέροντος των πολιτών μας και τη σωστή διαχείριση. Με κατάθεση ψυχής και παραμερίζοντας τα εγώ να αλλάξουμε σελίδα και να κάνουμε μια νέα ΑΡΧΗ αντάξια της ιστορίας και των αξιών που χαρακτηρίζουν τον τόπο μας.
Με γνώμονα πάντοτε την σωστή και δυναμική διεκδίκηση των δυνατοτήτων που διαθέτουμε, οφείλουμε να κάνουμε ένα νέο ιστορικό ξεκίνημα, ώστε ο Δήμος μας, ο τόπος μας και τα χωριά μας να διεκδικήσουν και να δημιουργήσουν μια άλλη προοπτική στην ανάπτυξη τους, κάνοντας την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής όλων μας να μας ικανοποιεί και να μας κάνει υπερήφανους και αισιόδοξους για το προσεχές μέλλον.

Όλη η επικαιρότητα