Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ευχαριστήριο Μήνυμα Γιάννη Κουτσούκου

Ακούστε το άρθρο

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 13.811 Ηλείους πολίτες που με την ψήφο τους διασφάλισαν την εκπροσώπηση του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή και μάλιστα με το μεγαλύτερο ποσοστό των περιφερειών που εκλέγουν Βουλευτή.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 6.124 συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, που μου έδωσαν το σταυρό της προτίμησής τους, κυρίως όμως την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με την ψήφο τους με εξέλεξαν για οκτώ συνεχόμενες φορές Βουλευτή Ηλείας, τους οποίους πιστεύω ότι τους εκπροσώπησα  επάξια.

Συγχαίρω τον Μιχάλη Κατρίνη για την εκλογή του και όλους τους συνυποψηφίους, τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του Κινήματός μας που δώσαμε μαζί τον αγώνα και φέραμε αυτό το αποτέλεσμα στην Ηλεία και στην Ελλάδα.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι πλέον στο κέντρο της πολιτικής σκηνής. Θα είναι μαζί με όλους εμάς η σοβαρή, υπεύθυνη και προοδευτική αντιπολίτευση, ανάχωμα στις συντηρητικές πολιτικές και θα πορευτεί αυτόνομα με βάση τις παραδόσεις  της Δημοκρατικής Παράταξης και της Σοσιαλδημοκρατίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, τέλος, στους συνεργάτες μου για τη δουλειά τους και τον ακατάπαυστο αγώνα δίπλα μου, καθώς επίσης και στην οικογένειά μου που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, με κατανόηση και αγάπη.

Όλη η επικαιρότητα