Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ευχαριστήριο μήνυμα Τάκη Αντωνακόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Δήμου μας που συμμετείχαν στην κορυφαία εκλογική διαδικασία ανάδειξης της νέας δημοτικής αρχής Πύργου για τα επόμενα  τέσσερα  χρόνια.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους δημάρχους αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους και τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους , για το υψηλό αίσθημα δημοκρατικής ευθύνης και πολιτικής ευπρέπειας που επέδειξαν κατά την διάρκεια του πολιτικού αγώνα.

Έχουμε χρέος να διασφαλίσουμε τη συνέχεια της πολιτικής και κοινωνικής ομαλότητας που χαρακτηρίζει αυτές τις εκλογές στο Δήμο Πύργου. Οι πολίτες  με την ψήφο τους  έστειλαν σαφές και συγκεκριμένο μήνυμα .

Η βούληση της τοπικής κοινωνίας είναι ευανάγνωστη. Εμείς πιστεύουμε πως όλοι οι υποψήφιοι μπορούμε να είμαστε συναγωνιστές στον αγώνα που χρειάζεται να καταβληθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα για την δημιουργία του Πύργου των προσδοκιών μας .

Απλώνουμε χέρι συνεργασίας χωρίς προαπαιτούμενα και αποκλεισμούς. Βαδίζοντας στην δεύτερη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στις αρχές για την δημιουργική συνύπαρξη διαφορετικών απόψεων στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο σεβασμό των δικαιωμάτων του πολίτη και στις αρχές της δημοκρατικής λειτουργίας .

Για εμάς πυξίδα της πολιτικής μας είναι ο ΔΗΜΟΣ να υπηρετεί τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Παράλληλα ο Δήμος μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της. Μιας ανάπτυξης φιλικής στο περιβάλλον που διασφαλίζει δίκαιη κατανομή του παραγόμενου πλούτου στους πολίτες.

Ο αγώνας για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου συνεχίζεται.

Είμαστε όλοι συναγωνιστές σε αυτήν την προσπάθεια .

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε!

 Διαβάστε ακόμη

https://www.patrisnews.com/eklogika-nea/dimos-pyrgou-antonakopoulos-nikoloutsos-stin-anametrisi-tou-v-gyrou/

Όλη η επικαιρότητα