Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Γ. Αργυρόπουλος: Μήνυμα καθαρής πρωτιάς στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου

Ακούστε το άρθρο

Ρεύμα νίκης στην αφετηρία της προεκλογικής εκστρατείας για το «Όραμα Δημιουργίας»

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση σε όγκο και παλμό εξελίχθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «¨Οραμα Δημιουργίας» το βράδυ του Σαββάτου στον οδό Μαθιού στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Εκατοντάδες πολίτες από κάθε γωνιά του δήμου κατέκλεισαν τους χώρους μέσα και έξω από το εκλογικό κέντρο στέλνοντας το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 26ης Μάιου. Αρκετοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν την ομιλία του και από το πίσω μέρος της εξέδρας προς την πλατεία. «Την ώρα που οι άλλοι αγωνιούν αν θα γεμίσουν μια αίθουσα 250 θέσεων εμείς τολμούμε και γεμίζουμε δρόμους και πλατείες» τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο Γιάννης Αργυρόπουλος, καταχειροκροτούμενος από το πλήθος. Ο υποψήφιος δήμαρχος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους υποστηρικτές του οι οποίοι ήθελαν να του σφίξουν το χέρι και να του δηλώσουν την εμπιστοσύνη τους. «Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές γίνεται ολοένα και πιο φανερό ότι ο συνδυασμός θα είναι πρώτος την πρώτη Κυριακή. Αυτά τα μηνύματα παίρνουμε από την καθημερινή μας επικοινωνία μας στα χωριά, αυτό το επιβεβαιώνεται κι εσείς απόψε με την εντυπωσιακή σας παρουσία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Αργυρόπουλος ανέπτυξε μέρος από το πρόγραμμα του συνδυασμού του που βασίζεται στο τρίπτυχο: «Ο Δήμος που λειτουργεί, ο Δήμος που νοιάζεται, ο Δήμος που προσελκύει», ενώ ειδική αναφορά έκανε στην ολοκληρωμένη πρόταση που ήδη έχει καταθέσει για τη νομιμοποίηση και την πολεοδόμηση των κτισμάτων στο παραλιακό μέτωπο του δήμο.

Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο χειρουργός γιατρός Χρήστος Βλάχος, πρώην Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου που αναφέρθηκε στη μακρά φιλία που τους συνδέει από τη δεκαετία του ¨90 που ήρθε στην Ηλεία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι βέβαιος ότι Γιάννης Αργυρόπουλος με την τόλμη και την διάθεση προσφορά που τον διακρίνει θα πάει το δήμο μπροστά.

Την αποθέωση από τους παρισταμένους γνώρισαν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που κάλεσε στην εξέδρα ο Γιάννης Αργυρόπουλος στο τέλος της ομιλίας του.

Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς της Αγίας Κυριακής π. Βασίλειος Λαγκαδινός και του Αγίου Σπυρίδωνα π. Νικόλαος Κατσιδήμας, ενώ στο πλευρό του Γιάννη Αργυρόπουλου ήταν διαρκώς η συζυγός του Αιμιλία Μπουγά, τραπεζική υπάλληλος και οι κόρες του Ελένη και Τζωρτζίνα.

Όλη η επικαιρότητα