Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Η Ευγενία Χριστοπούλου Μαζί με τον Κώστα Νικολούτσο

Ακούστε το άρθρο

Η Ευγενία Χριστοπούλου γεννήθηκε το 1977 στον Πύργο Ηλείας και είναι το όγδοο παιδί της οικογένειας του εργολάβου οικοδομών Γεωργίου Χριστόπουλου και της Ελένης Χριστοπούλου.

Τελειώνοντας το τρίτο Λύκειο Πύργου, σπούδασε στο ΑΤΕΙ Πειραιά στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο: στρατηγικές διαχείρισης καταστροφών και κρίσεων σε Εθνικό και Διεθνές περιβάλλον. Το 2003 έπειτα από γραπτό διαγωνισμό διορίστηκε στο Στρατό, στο Νομικό σώμα του ΓΕΕΘΑ. Σήμερα φέρει τον βαθμό του Επιλοχία και υπηρετεί από το 2012 στη ΣΕΤΤΗΛ. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή φυσικής αγωγής Χρήστο Παπαζώη, ο οποίος υπηρετεί σε σχολεία του νομού Ηλείας. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίες 17, 12 και 10 αντίστοιχα.

Η Ευγενία Χριστοπούλου έχει αναπτύξει έντονη ανθρωπιστική και κοινωνική δράση. Είναι Σαμαρείτισσα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ανάδοχος παιδιού και πολίτης του κόσμου στην ACTIONAID.Είναι πρόεδρος στην Εταιρεία Ηλειακών Μελετών Δράσης και Πολιτισμού  «Τάκης Δόξας» και αρθρογραφεί στον τύπο της Ηλείας στις εφημερίδες «Πατρίς» και «Παρατηρητής». Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή: «Η μελωδία της καρδιάς» όπου όλα τα έσοδα διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Για το κοινωνικό της έργο έχει βραβευτεί και τιμηθεί από σημαντικούς φορείς και προσωπικότητες της χώρας.

Όλη η επικαιρότητα