Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Η παρουσίαση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στην Ηλεία – Συνδυάζει εμπειρία και νεανική ορμή…

Ακούστε το άρθρο

Από πρόσωπα με τεράστια πολιτική εμπειρία και νέους πολλά υποσχόμενους στον πολιτικό χώρο, απαρτίζεται το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας που παρουσιάστηκε χθες το πρωί στα γραφεία της ΝΟΔΕ κατά της συνεδρίαση της Νομαρχιακή Επιτροπή της παράταξης, με το οποίο θα διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας στις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου, που χαρακτηρίζονται ως υψίστης σημασίας.

Το παρόν στη συνεδρίαση έδωσαν σχεδόν όλοι οι βουλευτές της Ηλείας, με μοναδικό απών τον Κώστα Τζαβάρα που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στα μέλη της ΝΟΔΕ Ηλείας το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, το οποίο απαρτίζεται από τη δικηγόρο Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, τον επιχειρηματία Αλέξη Καστρινό, το δημοσιογράφο Γεώργιο Κοντογιάννη, το δικηγόρο Ανδρέα Νικολακόπουλο, την εκπαιδευτικό Ευγενία Νικολοπούλου, τη δικηγόρο Ιωάννα-Μαρία Σταθοπούλου και το δικηγόρο Κωνσταντίνο Τζαβάρα.

Η συνέχεια της συνεδρίασης δόθηκε με χαιρετισμούς από κάθε υποψήφιου βουλευτή, όπου εν συντομία ανέφεραν έκαστος τους στόχους τους για την Ηλεία και τις διεκδικήσεις στις οποίες θα προβούν και που αφορούν ζητήματα που ταλαιπωρούν για χρόνια τους πολίτες της Ηλείας και στα οποία δεν είχε δοθεί μέχρι τώρα λύση από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Στη συνέχεια το λόγο πήραν τα μέλη της ΝΟΔΕ, τα οποία υποδέχθηκαν με χαρά τους υποψήφιους βουλευτές και θέλησαν να στείλουν μήνυμα νίκης ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, στις οποίες «κρίνεται το μέλλον της χώρας» όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Μήνυμα νίκης στις επικείμενες εκλογές έστειλε όμως και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας Χρήστος Γαβράς, που είπε: «Υποδεχόμαστε το νέο ψηφοδέλτιο, το ψηφοδέλτιο νίκης. Το ψηφοδέλτιο που σίγουρα θα δώσει πάλι πρωτιά στην Ηλεία, όπως προσφάτως έδωσε σε Περιφερειακές εκλογές και Ευρωεκλογές. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο επόμενος πρωθυπουργός για να πάει η χώρα μπροστά και να αλλάξει επιτέλους κάτι. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αυτό θα το αποδείξει στις επικείμενες εκλογές».

Λίγο πριν το κλείσιμο, ιδιαίτερη μνεία πραγματοποίησαν και για την προσωπικότητα του πολιτευτή της ΝΔ Θεόδωρου Βλαγκούλη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει χαρακτηριστεί ως «στρατιώτης της παράταξης», καθώς έχει παραμείνει πιστός στην ιδεολογία του και στην παράταξη που εκπροσωπεί- παρά τα όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα περί υποψηφιότητάς του με άλλη παράταξη- σεβόμενος κάθε απόφαση που παίρνει ο αρχηγός του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και υποστηρίζοντάς τη μέχρι τέλους.

Όλη η επικαιρότητα