Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Η Πηνεία και πάλι μαζί με τον Γιάννη Κουτσούκο

Ακούστε το άρθρο

Και πάλι πρώτος στην Πηνεία, και σε όλη την Ηλεία ευχήθηκαν στον Γιάννη Κουτσούκο οι φίλοι του που βρέθηκαν μαζί του στην Εφύρα.

Ο Γιάννης Κουτσούκος αφού τους ενημέρωσε για τους στόχους του Κινήματος Αλλαγής, συζήτησε μαζί τους  για τις πολιτικές εξελίξεις και τα προβλήματα της περιοχής, καθώς και τις δικές του Κοινοβουλευτικές και πολιτικές πρωτοβουλίες για όλα τα θέματα που τους αφορούν, τοπικά και γενικά.

Τους τόνισε ότι η Πηνεία μπορεί να δώσει δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς έχει ιστορικές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ, γι’ αυτό ακόμα και τις δύσκολες εποχές το ΠΑΣΟΚ ήταν πρώτο σε πολλά χωριά και μπορεί να γίνει σε ακόμα περισσότερα.

Τη δημοκρατική και προοδευτική μας ταυτότητα, τους είπε, δεν την παραδίδουμε ούτε στο Μητσοτάκη, ούτε στον Τσίπρα και μόνο το ισχυρό Κίνημα Αλλαγής μπορεί να αποτρέψει την δεξιά παλινόρθωση και την επαναφορά του Καραμανλή, που αποτελεί το συνδετικό κρίκο ΝΔ  και ΣΥΡΙΖΑ .

Η σχέση μου, είπε, με το λαό της Πηνείας έχει δοκιμαστεί διαχρονικά και άντεξε, γι΄ αυτό η μοναδική δέσμευση που αναλαμβάνω απέναντι σας είναι να παραμείνω ο δικός σας Γιάννης όπως με έχετε γνωρίσει και εμπιστευτεί.

Όλη η επικαιρότητα