Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι με τη δημ. παράταξη του Χρ. Χριστοδουλόπουλου για το ψηφοδέλτιο της Τ.Κ. Κέντρου

Ακούστε το άρθρο

Τις υποψηφιότητες των κ.κ.Βασίλη Καλογερόπουλου, Βασίλη Αναστασόπουλου και Ορφέα Μπασιλάρη στο ψηφοδέλτιο της Τ.Κ. Κέντρου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί τους, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Και οι τρεις ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων σε κοινή τους δήλωση: «Αποτελεί για εμάς τιμή η πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και την αποδεχθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ένα μεγάλο έργο στην ευρύτερη περιοχή ενώ και στην Τ.Κ Κέντρου η δημοτική αρχή κάνει βήματα προς τη θετική κατεύθυνση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο η δρομολόγηση των έργων στο γήπεδο του Κέντρου αλλά και τα έργα που θα πραγματοποιηθούν με την αρμόδια Ειδική Γραμματεία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά κυρίως διότι ο δήμος μας με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο απέκτησε το ανθρώπινο πρόσωπο που χρειάζεται, αποφασίσαμε να συνταχθούμε στο πλευρό του Δημάρχου μας και να στελεχώσουμε μαζί και με άλλους συντοπίτες μας, το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ στην Τοπική Κοινότητα Κέντρου».

Όλη η επικαιρότητα