Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Οικογενειακή υπόθεση οι δημοτικές – κοινοτικές εκλογές στον δήμο Ήλιδας

Ακούστε το άρθρο

Στα ίδια έδρανα μπαμπάδες και γιοι!

Οικογενειακή υπόθεση οι δημοτικές- Κοινοτικές εκλογές στον δήμο Ήλιδας! Μετά και την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 26ης Μαΐου, από τις οποίες προέκυψαν και τα αποτελέσματα των σταυρών για τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, προκύπτει ότι θα μπαμπάδες και γιοι θα ‘συνυπάρξουν’ στα δημοτικά έδρανα.

Δημήτρης και Γιώργος Κράλλης

Σε ότι αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, μαζί θα πορευτούν ως δημοτικοί σύμβουλοι ο επικεφαλής του συνδυασμού ‘Ήλιδα Νέα Γενιά Ιδεών’ Δημήτρης Κράλλης και ο γιος του Γιώργος Κράλλης!

Από τον συνδυασμό του κ. Κράλλη εκλέγονται δύο δημοτικοί σύμβουλοι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο ένας είναι ο ίδιος ως επικεφαλής και ο δεύτερος είναι ο γιος του Γιώργος, ο οποίος ήρθε πρώτος σε σταυρούς από τον συγκεκριμένο συνδυασμό.

Έτσι, θα τους δούμε να κάθονται δίπλα- δίπλα στα δημοτικά έδρανα, ως εκπρόσωποι του συνδυασμού. Το εάν θα υπάρξει και ταύτιση απόψεων, μπορεί να θεωρείται αυτονόητο, αυτό όμως θα φανεί στην πράξη!

Άγγελος και Γιάννης Κολόσακας

Υπάρχει όμως και δεύτερη περίπτωση πατέρα και γιου. Βέβαια, δεν θα βρίσκονται δίπλα- δίπλα στα δημοτικά έδρανα, αφού ο ένας εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και θα συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο άλλος εξελέγη σύμβουλος στην Κοινότητα και θα συμμετέχει στο Συμβούλιο της Κοινότητας Αμαλιάδας, παρ’ όλα αυτά και οι δύο θα υπηρετούν τον ίδιο σκοπό, τα συμφέροντα των δημοτών της Ήλιδας.

Πρόκειται για τον Άγγελο Κολόσακα, επικεφαλή του συνδυασμού ‘Λαϊκή Συσπείρωση’ του δήμου Ήλιδας, και τον γιο του Γιάννη Κολόσακα, ο οποίος καταλαμβάνει θέση στο Συμβούλιο της Κοινότητας Αμαλιάδας, καθώς εξελέγη πρώτος σε σταυρούς με τον παραπάνω συνδυασμό.

Πρόκειται για επανεκλογή του Άγγελου Κολόσακα, ο οποίος μετρά χιλιόμετρα στα Δημοτικά Συμβούλια, ενώ για τον Γιάννη Κολόσακα είναι το βάπτισμα του πυρός!
Σίγουρα οι γιοι έχουν να μάθουν πολλά από τους μπαμπάδες και όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για τη νέα γενιά!

Όλη η επικαιρότητα