Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

“ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ”: Οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, για το ψηφοδέλτιο της ΤΚ Χαβαρίου

Ακούστε το άρθρο

Τις υποψηφιότητες των κ.κ. Παναγιώτη Ντάναση – Εργολάβου Οικοδομών, Ηλία Ράλλη – Αγρότη και Διονυσίου Τάραμα – Ιδιωτικού Υπαλλήλου στο ψηφοδέλτιο της Τ.Κ. Χαβαρίου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί τους, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Και οι τρεις ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων σε κοινή τους δήλωση: «Τα τελευταία χρόνια με την δημοτική αρχή του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου παρατηρείται μεγάλο έργο στην περιοχή του Χαβαρίου, ενώ έχουν μπει γερά και σταθερά τα θεμέλια για την ανάπτυξη της περιοχής μας τα επόμενα χρόνια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο δρόμος Ντανασέικα – Αρχαία Ήλιδα που επί σειρά ετών αποτελούσε πάγιο αίτημα της περιοχής μας και τελικά έγινε πράξη από την σημερινή δημοτική αρχή, η οποία ολοκλήρωσε την διαδικασία χρηματοδότησης και πλέον το έργο μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά κυρίως διότι ο δήμος μας με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο στο τιμόνι του απέκτησε το ανθρώπινο πρόσωπο που χρειάζεται, αποφασίσαμε να συνταχθούμε στο πλευρό του Δημάρχου μας και να στελεχώσουμε μαζί και με άλλους συντοπίτες μας, το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ στην Τοπική Κοινότητα Χαβαρίου».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΑΝΑΣΗ

Ο Παναγιώτης Ντάνασης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χάβαρι Αμαλιάδας, όπου ολοκλήρωσε και τη σχολική του εκπαίδευση. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως εργολάβος οικοδομικών έργων.

Έχει αναπτύξει πλούσια δράση εντός της Τοπικής Κοινότητας Χαβαρίου, ενώ σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Χαβαρίου και αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Χαβαρίου «Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ»

Είναι παντρεμένος με την Λεμονιά Σταυλιώτη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΛΙΑ ΡΑΛΛΗ

Ο Ηλίας Ράλλης γεννήθηκε στον Βελβεντό Κοζάνης όμως από μικρή ηλικία κατοικεί στο Χάβαρι όπου ολοκλήρωσε και την πρώτη σχολική του εκπαίδευση. Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Αμαλιάδας και ασχολείται με αγροτικές εργασίες.

Επί σειρά ετών είχε διατελέσει ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, κυρίως στον Α.Ο. ΧΑΒΑΡΙΟΥ, όπου είχε ενεργή συμμετοχή πολλών ετών και ως παράγοντας.

Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Χαβαρίου «Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ» και μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμαλιάδας «Ο ΜΟΡΙΑΣ» όπου είναι και χορευτής.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΑΡΑΜΑ

Ο Διονύσης Τάραμας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χάβαρι Αμαλιάδας, όπου ολοκλήρωσε και τη βασική του εκπαίδευση. Εν συνεχεία αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας.

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ έχει αναπτύξει πλούσια δράση στο Χάβαρι.

Είναι αρραβωνιασμένος με την Τζένη Σωτηροπούλου, επίσης, από το Χάβαρι, ενώ είναι γιος του Νικολάου Τάραμα.

Όλη η επικαιρότητα