Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

«ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ»: Η Βασιλική Δεδότση υποψήφια με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητα της μαθηματικού κας Βασιλικής Δεδότση με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Δεδότση ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Τα πέντε τελευταία χρόνια καταφέραμε πολλά. Φέραμε νέα λογική στα κοινά με δημοκρατική και ανοιχτή προσέγγιση και νέα πνοή στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.


Δημιουργήσαμε νέους θεσμούς και ενισχύσαμε τους ήδη υπάρχοντες, προτάσσοντας πάντα τον εθελοντισμό και τη συλλογική προσπάθεια.


Όλο αυτό το έργο που έχει επιτελέσει η δημοτική αρχή δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στάσιμο. Πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης.


Στο πλαίσιο αυτό, πιστεύω στον Δήμαρχο Ήλιδας και στις προσπάθειές του όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα περισσότερο όμως πιστεύω στον ΑΝΘΡΩΠΟ Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και στη στάση ζωής του.


Με χαρά, λοιπόν, αποδέχτηκα να είμαι και σε αυτή την αναμέτρηση στο πλευρό του Δημάρχου, εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου.
Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς μας!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΕΔΟΤΣΗ

Η Βασιλική Δεδότση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, όπου ολοκλήρωσε και την σχολικής της Εκπαίδευση.
Σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών και στη συνέχεια επέστρεψε στην γενέτειρά της, όπου επί σειρά ετών εργαζόταν στην φροντιστηριακή εκπαίδευση. Το 2007 διορίσθηκε στην Μέση Εκπαίδευση, ενώ από το 2011 έως σήμερα είναι καθηγήτρια στο 1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας.
Οι σπουδές της συνεχίζονται έως σήμερα, όπου φοιτά στο ΑΤΕΙ Τμήματος Διοίκησης, Οικονομίας & Επικοινωνίας Πολιτιστικών & Τουριστικών Μονάδων Δυτικής Ελλάδος στον Πύργο Ηλείας.
Ως μαθηματικός είναι ενεργό μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Του Νομού Ηλείας «Ιππίας Ο Ηλείος», όπου κατέχει τη θέση της Γενικής Γραμματέως.
Ως ενεργή πολίτης είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχε σε επιμόρφωση για περιβαλλοντικά προγράμματα, ενώ έχει παρουσιάσει στην Αμαλιάδα ερευνητική εργασία με θέμα: «Το Ποδήλατο στην ζωή μας». Επίσης, είναι υπεύθυνη όλων των Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων του 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας και της Περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου.
Είναι από τους πρωτεργάτες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ήλιδας από το 2012, και σήμερα μέλος της διοικούσας επιτροπής του.
Επίσης, είναι ταμίας του Κοινωφελούς Σωματείου «Πύρρων ο Ηλείος» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ήλιδας.

Όλη η επικαιρότητα