Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Κατέθεσε το ψηφοδέλτιο στο Πρωτοδικείο ο Αντώνης Καράμπελας

Ακούστε το άρθρο

Ψηφοδέλτιο νίκης, ελπίδας και προοπτικής.

Υπερκομματικό, ανανεωμένο και ενωτικό χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιό του ο επικεφαλής της παράταξης «Πύργος – Έργο Πολιτών» Αντώνης Καράμπελας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Καράμπελας τόνισε τα εξής: «Καταθέσαμε ένα ανεξάρτητο, ενωτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο με πρόσωπα ευρύτατης αποδοχής, με καταξιωμένους στην κοινωνία συμπολίτες μας, που συμπορεύονται μαζί μας για το καλό του Δήμου Πύργου.

Ένα ψηφοδέλτιο που αποτελεί την εγγύηση για την επαναφορά των δημοκρατικών κανόνων, της διαφάνειας και της συνεργασίας.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το ψηφοδέλτιό μας χαρακτηρίζεται από μια ευρεία ανανέωση, με μεγάλο αριθμό νέων ηλικιακά στελεχών, που συνδυάζουν γνώσεις, ικανότητα, καινοτόμα αντίληψη και διάθεση για δουλειά. Ταυτόχρονα,  έμπειρα και δοκιμασμένα στελέχη της αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, του επαγγελματικού και κοινωνικού στίβου, πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας που αριθμεί 50 υποψηφίους, το μάξιμουμ δηλαδή των δυνατοτήτων που ο νόμος μας δίνει.

Με το ψηφοδέλτιο αυτό, το οποίο η κοινή γνώμη χαρακτηρίζει ως το καλύτερο και αντιπροσωπευτικότερο της κοινωνίας, ενώνουμε τους πολίτες, γεφυρώνουμε τις όποιες αντιθέσεις και κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για τη νίκη στις 26 Μαΐου.

Καλούμε όλους τους πολίτες, γυναίκες και άντρες να στηρίξουν με την ψήφο τους την Παράταξή μας. Να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ‘’Πύργος- Έργο Πολιτών’’.

Όλη η επικαιρότητα