Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Κλιμάκιο υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΚΙΝ.ΑΛ. με τη συμμετοχή και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη, επισκέφτηκαν το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας

Ακούστε το άρθρο

Το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Απριλίου 2019 κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, υπό τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.

Επίσης, στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι –επίσης– υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. κ.κ.: Γιάννης Μεϊμάρογλου – Εκδότης, επιχειρηματίας, Λάμπρος Παλάντζας – Οικονομολόγος και ο Ηλείος Αλέξανδρος Σταγγουράκης – Οινολόγος, επιχειρηματίας, ενώ συνοδεύονταν από τον Βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκο, μέλη της Νομαρχιακής και της Τοπικής Επιτροπής.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του κλιμακίου και τους εκπροσώπους των τοπικών οργάνων του ΚΙΝ.ΑΛ. για την πορεία και τα τεκταινόμενα του Δήμου Ήλιδας, ενώ η κουβέντα στράφηκε και γύρω από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αμέσως μετά την συνάντηση, όλοι τους συμμετείχαν στην εκδήλωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ με θέμα την Ευρώπη και τις Ευρωεκλογές, που πραγματοποιήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα