Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Κώστας Φωτόπουλος: Ένας γνήσιος Πυργιώτης

Ακούστε το άρθρο

Ένας γνήσιος Πυργιώτης!!!

Γεννήθηκε στον ΠΎΡΓΟ της Ηλείας στις 29-9-1974.

Είναι το μοναχοπαίδι του Αναστασίου και της Αδαμαντίας Φωτοπούλου.

Παντρεμένος από το 2001 με την Κατερίνα Σολωμού καθηγήτρια αγγλικών και φιλόλογο με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη την Αναστασία 5 ετών!!

Τελείωσε τις σπουδές του στον Πύργο και μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας εργάστηκε ως πωλητής στον Όμιλο Πετρόγιαννη όπου και γνώρισε τον αείμνηστο Ιωάννη Πετρόγιαννη ο οποίος υπήρξε μέντορας του και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ζωής του!

Γνωρίζουμε έναν-έναν τους αξιόλογους!-Κώστας Φωτόπουλος – Ένας γνήσιος Πυργιώτης!

Στο χώρο των επιχειρήσεων των μύησε ο κ. Φιλίππου ιδιοκτήτης τότε της ΦΑΓΕ κ ΕΒΓΑ ! δίνοντας του το ερέθισμα να ασχοληθεί με την εστίαση!

Παρακολουθώντας σεμινάρια ,δουλεύοντας ως υπεύθυνος στα καταστήματα Hoten ice club σε Αθήνα και Ιωάννινα από το 1994 εως το 1995!

Επέστρεψε στον ΠΎΡΓΟ το 1997 οπότε και ανοίγει το δικό του HOT CLUB που διατηρεί μέχρι και σήμερα!

Ανήσυχος εκ φύσεως θέλοντας πάντα να είναι ένα βήμα μπροστά και να εξελίσσεται ,ταξίδεψε στην Ευρώπη γεύτηκε ,έμαθε τα μυστικά της κρέπας παρακολούθησε σεμινάρια, εκθέσεις και είναι πάντα παρόν σε οτιδήποτε νέο και πρωτοποριακό στο τομέα των γεύσεων!!!

Ενεργός πάντα στα δρώμενο της πόλης και του τόπου του είναι λογικό να είναι γνώστης των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεσή των συμπολιτών του!

Υποψήφιος λοιπόν με την παράταξη του Λαμπή Αριστειδόπουλου Δήμος Πύργου ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑ ευθύνης!!!!

Κώστας Φωτόπουλος

Υποψήφιος με την παράταξη του Λαμπή Αριστειδόπουλου Δήμος Πύργου, Πρωτεύουσα Ευθύνης

Όλη η επικαιρότητα