Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Με τους υποψήφιους και τις υποψήφιες της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε ο Δ. Τζανακόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Με τις νέες και τους νέους υποψήφιους που προέρχονται από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε σήμερα στο Παγκράτι, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Το Παγκράτι επέλεξαν οι νέοι και οι νέες υποψήφιοι και υποψήφιες της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα και τον Πειραιά για να συναντηθούν με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Τη συζήτηση απασχόλησαν ζητήματα που έχει θέσει η Νεολαία όλο το προηγούμενο διάστημα στον δημόσιο πολιτικό διάλογο, καθώς και οι προκλήσεις που εγείρονται στον δρομο προς τις κάλπες της 7ης Ιουλίου.

Όπως ειπώθηκε κατά την έναρξη της συζήτησης, η αυτοπεποίθηση και τα πολιτικά επιχειρήματα θα πρέπει να αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία της επικοινωνίας των υποψηφίων, αλλά και του συνόλου των μελών με τους πολίτες. Σε μια συγκυρία όπου ο αντίπαλος θα επιχειρήσει να πορευθεί με fake news και συγκάλυψη των ακραίων θέσεων του, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναδείξουν όσο πιο καθαρά γίνεται τις πτυχές του πολιτικού προγράμματος του κόμματος. Ένα πρόγραμμα που, σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει επιχειρήσει να κρύψει ούτε στιγμή και που βασικό του στοιχείο αποτελεί η περαιτέρω επούλωση των πληγών που άφησαν στην ελληνική κοινωνία οι πολιτικές των μνημονίων.

Παρούσες και παρόντες στη συζήτηση ήταν οι Σωτήρης Αλεξίου (Β3 Αθήνας – Νότια), Κωνσταντίνος Βλαχάκης (Α’ Αθήνας), Γιώργος Μπαϊράμογλου (Α΄ Πειραιά), Βίκυ Τσεφαλά (Β’ Πειραιά) και Κωνσταντίνος Τσουκαλής (Β1 Αθήνας -Βόρεια)

Όλη η επικαιρότητα