Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Μενέλαος Οικονομόπουλος: «Γιατί με τον Τάκη Αντωνακόπουλο»

Ακούστε το άρθρο

Ζω στην πόλη του Πύργου από το 1993 και εργάζομαι ως παιδίατρος  στο ΕΣΥ- Γ.Ν. Πύργου.

Η επιθυμία μου για μια σύγχρονη  πόλη με  δομές και  κέντρο της τον Πολίτη με ώθησε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΣΑ» με επικεφαλής τον  καρδιολόγο Τάκη Αντωνακόπουλο. Ο Τάκης  γνωστός για το ήθος του, την κοινωνική αμεσότητα και την βαθιά ανθρώπινη αντίληψη που τον διακρίνει αποτελεί άριστη επιλογή για την ηγεσία του Δήμου. Η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Πύργο, η εργατικότητα του και η πολιτική του διαδρομή αποτελούν τις εγγυήσεις στην προσπάθεια θεμελίωσης ενός ισχυρού  Δήμου και μιας πόλης με ανθρώπινο πρόσωπο.

Βιογραφικό σημείωμα Οικονομόπουλου Μενέλαου, παιδίατρου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΣΑ» με επικεφαλής τον Τάκη Αντωνακόπουλο

Ο Μενέλαος Οικονομόπουλος  γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 , κατάγεται από  την  Κρυόβρυση  Ηλείας  και είναι  Παιδίατρος , Διευθυντής ΕΣΥ στο Γ. Ν. Πύργου. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και  ακολούθως  ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική.  Ασκεί το επάγγελμα  του ιατρού από το 1993 και έχει υπηρετήσει  σε  Παιδιατρικές  Κλινικές των Νοσοκομείων  Παίδων Αθηνών, Παίδων   Καρ/νειο  Πατρών, Κορίνθου, Κρεστένων , Γεν. Νομ.  Πύργου. Έχει μετεκπαιδευτεί  στη  «Επείγουσα  Ιατρική» και  στη «Εφηβική  Παιδιατρική»  στο Εθνικό και  Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1993  ζεί  μόνιμα  στον Πύργο  και  σήμερα εργάζεται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου φέροντας τον βαθμό του Διευθυντή ΕΣΥ.  Υπήρξε  μέλος  γραφείου σπουδάζουσας – Δ.Σ. Ιατρικής Ιωαννίνων ως φοιτητής , εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου – Ολυμπίας (2008-2011) , εκλεγμένο  μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Πύργου  και του Δ.Σ. του Συλλόγου  Ιατρών Νοσοκομείου  Πύργου και  Κέντρων Υγείας  (2016-2019). Είναι παντρεμένος με την φιλόλογο Ιωάννα Καράγιωργα  και έχει ένα παιδί.

Όλη η επικαιρότητα