Εκλογές Εκλογικά Νέα Ελλάδα Πολιτική

Μιχάλης Κατρίνης : ‘’ Οι πολίτες της Ηλείας έκαναν πράξη το μήνυμα για Αλλαγή Γενιάς ‘’

Ακούστε το άρθρο

Ο κ.Μιχάλης Κατρίνης, που εξελέγη βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Ηλείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα:

‘’ Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, τους απλούς πολίτες  που με την ψήφο τους έκαναν πράξη το μήνυμα για Αλλαγή Γενιάς στην Ηλεία.

Ενίσχυσαν και στήριξαν με πίστη και ψυχή την προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου.

Η στήριξη και η εμπιστοσύνη τους, με γεμίζουν ευθύνες για την επόμενη μέρα. Θα είμαι η καθαρή και δυνατή φωνή της Ηλείας στη Βουλή, όπως ήταν και η δέσμευση μου.

Το εκλογικό αποτέλεσμα και η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Ηλείας, επιβεβαίωσε ότι η Ηλεία έχει μια ισχυρή δημοκρατική ταυτότητα και παράδοση.

Η δημοκρατική παράταξη έχει αντοχές , κυρίως όμως έχει βαθιές ρίζες σε αυτό τον τόπο. Υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι που έμειναν όρθιοι και πιστοί στη δημοκρατική παράταξη, δεν σήκωσαν σημαίες ευκαιρίας, δεν παρασύρθηκαν από το λαϊκισμό.

Με όλους αυτούς τους ανθρώπους συναντηθήκαμε την Κυριακή και φέραμε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά του Κινήματος Αλλαγής σε πανελλαδικό επίπεδο. Είναι δεδομένο όμως ότι θα πρέπει να ξανασυναντηθούμε και με προοδευτικούς πολίτες, που απομακρύνθηκαν από την παράταξη.

Να διαμορφώσουμε ένα νέο πεδίο προοδευτικών λύσεων και ιδεών, να σταθούμε απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση της Δεξιάς, που αποτελούν συνέχεια των πολιτικών της κυβέρνησης Τσίπρα.

Για εμάς η επιλογή είναι μία: τέρμα στις συντηρητικές πολιτικές και στο νοσηρό κυβερνητισμό. Από εδώ και πέρα, θα χτίσουμε τη νέα και μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα υπηρετεί πολιτικές με προοδευτικό πρόσημο.

Στην κοινωνία υπάρχει μια μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία . Αυτή την πλειοψηφία οφείλουμε να εκφράσουμε.’’

Όλη η επικαιρότητα