Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

«Νέα Εποχή – Δήμος Πηνειού: Η Αφροκόμη (Κόμη) Μπούγου στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμη νέο και δυναμικό στέλεχος προστέθηκε στην παράταξη νίκης του υποψήφιου Δημάρχου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου. Ο λόγος για την Αφροκόμη (Κόμη) Μπούγου που θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ», δηλώνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της στο όραμα του Πάνου Θεοδωρακόπουλου για έναν Δήμο Πηνειού πρωτοπόρο σε όλη την Ηλεία.

Η Αφροκόμη (Κόμη) Μπούγου ανήκει και αυτή στη νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που μαζί με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο θέλουν να βάλουν τον τόπο τους σε αναπτυξιακή πορεία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαστούνη και είναι παντρεμένη με τον Παρασκευά Πατσούρα (Τζιμάρας), που επίσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαστούνη. Διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση επί 22 χρόνια στον χώρο της εστίασης στο Αρκούδι. Η Κόμη Μπούγου ασχολείται πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση και έχει ως όραμα για έναν Δήμο Πηνειού ισχυρό, ανθρώπινο και ισότιμο για κάθε δημότη.

«Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου είναι γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος, απλός, επιτυχημένος επιχειρηματίας και σωστός οικογενειάρχης και είναι ο πρώτος που θέλησε να δώσει το προβάδισμα στους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον τόπο τους και τα προβλήματά του. Η παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ δεν κάνει διακρίσεις, δεν μειώνει κανέναν πολίτη που θέλει να ασχοληθεί και να προσφέρει στον τόπο του. Έχει δημιουργήσει  ένα βάτο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα με στόχο να γίνει η ζωή των δημοτών κάθε ηλικίας και βαθμίδας ευκολότερη και αξιοπρεπής. ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να γίνουμε μια γροθιά και να φτάσουμε τον Δήμο μας στα ανώτερα επίπεδα ανάπτυξης και πολιτισμού», τονίζει η κα Κόμη Μπούγου.

Όλη η επικαιρότητα