Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας: Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Κώστα Νικολούτσου για το Δήμο Πύργο

Ακούστε το άρθρο

Υπό την προεδρία του κ. Χ. Γαβρά συνεδρίασε την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 η διευρυμένη ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Ηλείας με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019.

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν ο πρώην Υπουργός, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και Βουλευτής Ν.Δ. Ηλείας κ. Κ. Τζαβάρας, η πρώην Βουλευτής Ν.Δ. Ηλείας κ. Δ. Αυγερινοπούλου, ο πολιτευτής κ. Θ. Βλαγκούλης, ο τομεάρχης Ν.Δ. Ηλείας κ. Γ. Κακούρης και πλήθος κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών από όλη την Ηλεία.

Η διευρυμένη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Ηλείας ομόφωνα τάχθηκε υπέρ της στήριξης της υποψηφιότητας του κ. Κώστα Νικολούτσου για το Δήμο του Πύργου.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας καλεί όλα τα στελέχη και την κοινωνία του Πύργου να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους την προσπάθεια αναγέννησης του Πύργου.

Έχουμε την υποχρέωση να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Όλοι μαζί θα αγωνισθούμε για τον τόπο μας. Θα αγωνισθούμε για την Αλήθεια, την Ελπίδα, την Ανάπτυξη και τη Δημοκρατία. Το οφείλουμε στην κοινωνία, το οφείλουμε στα παιδιά μας. Αγωνιζόμαστε για τη σημερινή και τις αυριανές γενιές.

Όλη η επικαιρότητα