Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ο Σωτήρης Γεωργόπουλος στο πλευρό του Κώστα Νικολούτσου

Ακούστε το άρθρο

Με πολύπλευρο έργο

γνώση και εμπειρία

Ο Σωτήρης Γεωργόπουλος  γεννήθηκε στο Γούμερο το 1971 και κατοικεί στον Πύργο. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Βρύνα από την Μαγούλα, υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας Πύργου,  και έχει τρία παιδιά, τη Μαρία, την Ιωάννα και τον Άγγελο.

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά από το 2014 έως σήμερα και κατέχει την θέση του Αντιδημάρχου Δήμου Πύργου με αρμοδιότητα τον Τομέα των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Πολεοδομίας καθώς και του Αντιδήμαρχου στην Δημοτική Ενότητα Ωλένης. Είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύργου .

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηλείας για 15 χρόνια. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου από το 2008 έως το 2016.

Έχει ενεργό δράση στα αθλητικά δρώμενα του Νομού καθώς υπήρξε διαιτητής ποδοσφαιρικών αγώνων  και μέλος του Δ.Σ. ΑΟ Ολυμπιάδας Γουμέρου από το 2002 έως και το 2017.

Έχει έντονη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου καθώς έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμέρου και μέλος στο Δ.Σ. της θεατρικής ομάδας του χωριού και αυτή τη στιγμή είναι αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού Πύργου.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Πύργο στον Τομέα των Υπηρεσιών.

Όλη η επικαιρότητα