Αργολίδα Εκλογές Εκλογικά Νέα Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Πολιτική

Περιοδεία Τατούλη σε Ναύπλιο και Άργος

Ακούστε το άρθρο

Περιοδεία στην Αργολίδα πραγματοποίησε χθες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μαζί με στενούς του συνεργάτες. Ο Πέτρος Τατούλης βρέθηκε στο Άργος και στο Ναύπλιο, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες της Αργολίδας.

Η μαρίνα Ναυπλίου κορωνίδα των λιμενικών μας έργων

Ο Πέτρος Τατούλης έθεσε το έργο της μαρίνας του Ναυπλίου ως την κορωνίδα των λιμενικών έργων στην Πελοπόννησο. «Η μαρίνα του Ναυπλίου θα είναι η πρώτη στη χώρα που θα υλοποιηθεί με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και Ανταγωνιστικό Διάλογο και αυτό οδηγεί σε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τόσο στην ποιότητα των παραγόμενων υπηρεσιών, όσο και στη μόχλευση πόρων της ιδιωτικής οικονομίας, προς όφελος φυσικά της περιφερειακής οικονομίας της Πελοποννήσου. Για ακόμα μια φορά δημιουργούμε το μοντέλο που θα αποτελέσει την πυξίδα για τη χώρα στον τομέα αυτό» σημείωσε ακόμη ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε ότι «με το έργο αυτό μαζί με το έργο της εκβάθυνσης του λιμανιού του Ναυπλίου προβάλλουμε σημαντικά το Ναύπλιο και διεκδικούμε σε εθνικό επίπεδο κρίσιμο μερίδιο του τουρισμού σκαφών αναψυχής της Μεσογείου».

Χρηματοδοτούμε την ανάπτυξη του Άργους και του Ναυπλίου για την επόμενη 20ετία

Ειδική αναφορά στη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Άργους και του Ναυπλίου έκανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. «Με την πρόνοιά μας δημιουργήσαμε ένα πολύ σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο για τους Δήμους Άργους και Ναυπλίου με πόρους 8,5 εκατομμυρίων ευρώ, που εξασφαλίσαμε στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ώστε να αναπτύξουμε το αστικό τους περιβάλλον με προοπτική 20ετίας», ανέφερε επίσης ο κ. Τατούλης.

Υπερβαίνουμε τα γραφειοκρατικά αδιέξοδα

Ο Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε ότι αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο με σκληρή δουλειά. 

«Με σκληρή δουλειά εξασφαλίσαμε την υλοποίηση σημαντικών κοινωνικών έργων, όπως του κτιρίου συσσιτίων της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αργολίδας, σχολικών υποδομών, αθλητικών εγκαταστάσεων και οδικών δικτύων. Η επιμονή μας και η σκληρή δουλειά να υπερβαίνουμε τα γραφειοκρατικά αδιέξοδα δεκαετιών και την αδράνεια έχουν ως αποτέλεσμα να μπορέσει η Αργολίδα να πρωταγωνιστήσει ως τουριστικός πυλώνας όχι μόνο της Πελοποννήσου, αλλά και της χώρας. Εδώ στην Πελοπόννησο πριν από εννέα χρόνια ξεκινήσαμε μαζί με τους πολίτες αυτό το ταξίδι και καταφέραμε να βγούμε από τα χαρακώματα των πράσινων, των κόκκινων και των μπλε καφενείων. Και να συμπορευτούμε όλοι μαζί για το καλό του δικού μας τόπου», κατέληξε ο Πέτρος Τατούλης.

Δείτε Φωτογραφίες 

Όλη η επικαιρότητα