Στην Πάτρα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του τοπικού κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας, για τη σημερινή επίσκεψη του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο κ. Μητσοτάκης το βράδυ θα μιλήσει στην Achaia Clauss σε συγκεκριμένο αριθμό προσκεκλημένων – κυρίως εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων – καθώς σκοπός είναι η μεταφορά στοχευμένων μηνυμάτων στο ευρύ κοινωνικό πεδίο. Σκοπός είναι να προβληματίσεις θετικά και εκείνους που δεν είναι δεδομένοι ψηφοφόροι.

Η απόφαση της ηγεσίας είναι να ξεφύγει από τις καθιερωμένες ανοιχτές συγκεντρώσεις και με κεντρικό πρόσωπο τον Κ. Μητσοτάκη να αναδειχθεί ο κυβερνητικός σχεδιασμός και να εμπλουτιστεί ο προγραμματικός λόγος της ΝΔ μέσα από το λόγο των πολιτών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΔΕ Ν.Δ ΑΧΑΙΑΣ

Για τέταρτη φορά στην πόλη μας ο αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα μιλήσει στον προαύλιο χώρο της Achaia Clauss. Τρίτη 8 το βράδυ. Η ομιλία του θα αφορά την οικονομία. Του δίνουμε υπόσχεση ζωής ότι την 7η Ιουλίου ο χάρτης της Αχαΐας θα βαφτεί γαλάζιος σαν το γαλάζιο τ’ ουρανού . Η ομιλία θα είναι ανοιχτή στο κοινό ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Πηγή: tempo24.news