Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Συνάντηση του υποψ. δημάρχου Πύργου, Τ. Αντωνακόπουλου με τον Ιατρικό Σύλλογο Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας

Ακούστε το άρθρο

Την Τρίτη 14/05/2019 πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία του Ιατρικού  Σύλλογου Πύργου-Αρχ.Ολυμπίας ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Κος Αντωνακόπουλος Παναγιώτης , με  τον Πρόεδρο Κο Κατσαρό Νικόλαο, τον Γραμματέα Κο Γιαννικούλη Χρήστο και τα μέλη Κο Κόρδα Αλέξιος και Κολοβό Δημήτριο.

Με την ιδιότητά του ως Καρδιολόγος, πρώην Υποδιοικητής 6ης ΔΥΠΕ,  Υγιεινολόγος ο Κος Αντωνακόπουλος τοποθετήθηκε στα ζητήματα που του έθεσαν το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η στελέχωση και η χρηματοδότηση του Νοσοκομείου Πύργου,η  επάνδρωση των ΤΟΜΜΥ Υγείας με ιατρικό,παραιατρικό προσωπικό,η καθαριότητα, η Δημόσια Υγεία.

Η ιδιότητα του Δημάρχου πρέπει να παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και στην Δημόσια Υγεία τόνισε ο Κος Κατσαρός και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο Κος Αντωνακόπουλος ανέπτυξε το πρόγραμμα της παράταξης ΑΝΑΣΑ στον τομέα που αφορούν την υγεία όπως:Βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες κυρίως στην πρωτοβάθμια φροντίδα (συνταγογράφηση – internet σε όλα τα Ιατρεία),προγράμματα πρόληψης.

Σεβασμός – φροντίδα στα ΑΜΕΑ (προσβασιμότητα).

Ειδικό αυτοκίνητο – τύπου ασθενοφόρου του Δήμου για εξυπηρέτηση πολιτών –κατάκοιτων

Αιμοδοτικό κίνημα – στήριξη με μέσα και υλικά

Μέλη της παράταξης ΑΝΑΣΑ που συνόδευσαν τον Κο Αντωνακόπουλο στον Ιατρικό Σύλλογο ήταν:

Οικονομόπουλος Μενέλαος ,Σωτηρόπουλος Βασίλειος, Ζούπη Χρύσα, Αθανασοπούλου Παναγιώτα, Βγενόπουλος Ανδρέας,Παπαδημητρίου Δημήτριος ,Αχτύπης Μαρίνης,Καραντώνης Χαράλαμπος

Όλη η επικαιρότητα