Αρθρογραφία Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 ανοίγει μια νέα σελίδα για τον Δήμο Πύργου

ΠΕΝΑ
Ακούστε το άρθρο
Στις 26 Μαΐου 2019 ανοίγει μια νέα σελίδα για τον Δήμο Πύργου και βρισκόμαστε μπροστά σε μια ξεκάθαρη επιλογή.
Από την μία ένας δρόμος στρωμένος από τις επιλογές τόσο του κεντρικού πολιτικού συστήματος, που η οπτική του δεν φτάνει μέχρι τον Πύργο, αποκόπτοντάς τον από την υπόλοιπη Ελλάδα (αυτοκινητόδρομος, σιδηρόδρομος, τριτοβάθμια εκπαίδευση σταματούν στα όρια του Ν. Αχαΐας), όσο και της Δημοτικής Αρχής που δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η ανάπτυξη του Πύργου μας, απαιτεί όραμα, σχεδιασμό, συνεργασία και διεκδίκηση για να γίνει δυνατή η ανάδειξη εκείνων των ιστορικών, πολιτιστικών και πολιτισμικών στοιχείων αυτής. Από την άλλη είναι ο δρόμος ο δικός μας που αναγνωρίζει την αξία που κρύβουμε όλοι μέσα μας, ο δρόμος της διεκδίκησης, της συλλογικότητας και της δημιουργίας.
Η νέα Δημοτική Παράταξη «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πυργιώτη Στάθη Καννή, στην οποία συστρατεύομαι κι εγώ, πιστεύει στο δεύτερο δρόμο, γιατί μόνο έτσι ο Δήμος μας και όλοι εμείς θα αφήσουμε πίσω τη μιζέρια και την απομόνωση στην οποία οδηγεί ο πρώτος δρόμος. Εγγύηση για αυτό αποτελεί η λειτουργία της παράταξής μας ως ομάδας μαζί με την κοινωνία. Χωρίς την ενεργή συμμετοχή της κοινωνίας όλα τα σχέδια και τα οράματα παραμένουν ασκήσεις επί χάρτου.
Με αυτά τα λόγια σας καλώ κι εγώ να στηρίξετε την παράταξη «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και εμένα προσωπικά ώστε όλοι μαζί να φτιάξουμε τον Πύργο και τα χωριά, που όλοι ονειρευόμαστε. Εγγύηση γι’ αυτό αποτελεί ο δικός σας «ΣΤΑΘΗΣ», αυτός που έχει συνδέσει την οικογενειακή, επαγγελματική και κοινωνική ζωή του με τον Πύργο και τα χωριά του, και ώριμος πια μετά από πορεία 30 χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι έτοιμος για να αναλάβει το βαρύ φορτίο της θέσης του Δημάρχου.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Β. Θεοδώρου
Δικηγόρος

Όλη η επικαιρότητα