Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Το “σπιράλ” ανοίγεται στους νέους, στην Αθήνα, σε όλους!

Ακούστε το άρθρο

Tρεις σημαντικές εκδηλώσεις διοργανώνει αυτή την εβδομάδα το σπιράλ, με στόχο να επικοινωνήσει το δικό του όραμα αλλά και μια νέα φιλοσοφία για τις εκλογές και τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου στο Επίκεντρο+, ώρα 8μ.μ. ο επικεφαλής του “σπιράλ” και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς θα συνομιλήσει με εκπροσώπους κοινοτήτων, οργανισμών και ομάδων νέων 17 έως 28 ετών, για την καθημερινότητα, τις ευκαιρίες, τις προοπτικές, το περιβάλλον και τι αναμένουν από το μέλλον της Πάτρας οι άνθρωποι αυτών των ηλικιών. Το “σπιράλ”, εξάλλου, αποτελεί την υποψήφια δημοτική αρχή για το ανέκφραστο κομμάτι της πόλης, για τους νέους και όσους επιθυμούν έναν σύγχρονο Δήμο.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 8:00μ.μ., ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς θα βρεθεί στην “Ακαδημία Επιχειρηματικότητας” (Τσίλλερ 61 & Ρως, Άνω Πατήσια, 11144 Αθήνα) με Πατρινούς της Αθήνας και όσους Αθηναίους θέλουν να γνωρίσουν τη νέα πρόταση σκέψης του “σπιράλ” για την τοπική αυτοδιοίκηση και την Πάτρα.

Τέλος την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 11μ.μ. το “σπιράλ” θα βρίσκεται στο DiscoRoom. Καλεσμένοι όλοι όσοι είναι ή αισθάνονται νέοι, για να ενώσουν τους κύκλους τους με τους δικούς μας, σε ένα πάρτι όπου η πολιτική θα δώσει τη θέση της στη μουσική!

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Όλη η επικαιρότητα