Αχαϊα Εκλογές Εκλογικά Νέα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά ο φοιτητής Κωνσταντίνος Καμινάρης

Ακούστε το άρθρο

«Να προσφέρει η Πάτρα σ’ εμάς, τα νέα παιδιά λόγους για να μείνουμε και να είμαστε υπερήφανοι»

«Η Πάτρα είναι η πόλη στην οποία μεγάλωσα, εκπαιδεύτηκα, διαμορφώθηκα ως προσωπικότητα. Κρατάει στην αγκαλιά της τις πιο τρυφερές παιδικές μου αναμνήσεις, χαρές, λύπες, νίκες, απογοητεύσεις. Αγαπώ αυτή την πόλη και θα ήθελα πραγματικά να τη δω να αναπτύσσει τις δυνατότητές της στο έπακρο. Να γίνει εκείνη η πόλη που θα μπορεί να προσφέρει σ’ εμάς, τα νέα παιδιά λόγους για να μείνουμε σ’ αυτήν και να είμαστε υπερήφανοι» αναφέρει ο Κωνσταντίνος Καμινάρης, φοιτητής, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά και προσθέτει:

«Και δεν μιλώ απλώς για ευκαιρίες εργασίας και αξιοπρεπή τρόπο διαβίωσης. Μιλώ για συνθήκες που θα κάνουν την παραμονή μας εδώ πραγματικά απολαυστική. Για μία Πάτρα που θα παρέχει τόσο εργασιακές ευκαιρίες ανάπτυξης, όσο και χώρους ψυχαγωγίας, άθλησης, πνευματικής καλλιέργειας».

Και τονίζει πως είναι βαθιά πεπεισμένος ότι ο Πέτρος Ψωμάς «και θέλει και μπορεί να αγωνιστεί για μια τέτοια Πάτρα. Αφενός, τα βιώματα, οι γνώσεις, και η πολύμορφη εμπειρία του αποδεικνύουν την ικανότητά του να συμβάλλει στη δημιουργία της Πάτρας που ονειρευόμαστε. Αφετέρου, η εντιμότητα, το ήθος και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του αποτελούν εγγύηση ότι θα ενεργήσει με τον ενδεδειγμένο τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Κωνσταντίνος Καμινάρης του Δημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το Πειραματικό ΓΕΛ Πατρών και είναι τελειόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2016 ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο και έχει συμμετάσχει σε διάφορες παραστάσεις. Πρωταγωνιστεί, επίσης, σε διαδικτυακή ερασιτεχνική σειρά σε κανάλι του YouTube. Έχει ολοκληρώσει τις θεωρητικές σπουδές της ευρωπαϊκής μουσικής, έχει λάβει πιστοποίηση πτυχίου στο αρμόνιο και παρακολουθεί μαθήματα βιολιού τα τελευταία τρία χρόνια.

Όλη η επικαιρότητα