Αχαϊα Εκλογές Εκλογικά Νέα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά ο Βασίλης Λάππας

Ακούστε το άρθρο

 «Ως παιδί μεταναστών αρνούμαι να εγκαταλείψω κι εγώ την Πάτρα»

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά θα είναι και ο ελεύθερος επαγγελματίας Βασίλης Λάππας.

«Δεν περισσεύει κανένας, στην προσπάθεια να ξανακάνουμε την πόλη που ζούμε και αγαπάμε, μία πόλη βιώσιμη, όμορφη και λειτουργική για εμάς και τα παιδιά μας. Μία πόλη ελκυστική για τους τουρίστες, αλλά και ικανή να κρατήσει τους δημότες της εδώ, να εργαστούν, να παράγουν και να δημιουργήσουν οικογένεια» τονίζει και προσθέτει: «Παιδί μεταναστών ο ίδιος, αρνούμαι να εγκαταλείψω κι εγώ την Πάτρα και θα βοηθήσω από τη μεριά μου όσο μπορώ, συμμετέχοντας στην ανεξάρτητη κίνηση του Πέτρου Ψωμά και από όποιον τομέα μου ζητηθεί. Τον Πέτρο τον γνώρισα πριν από 15 χρόνια στα πρώτα μου βήματα ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές. Από τότε μέχρι σήμερα, έχουμε συναντηθεί πάρα πολλές φορές σε διαφορετικές συνθήκες,  και πορευόμενοι μαζί γίναμε φίλοι. Είναι ένας αεικίνητος άνθρωπος, με ήθος και θετική ενέργεια. Δημιουργικός και αποτελεσματικός με ό,τι καταπιάνεται, ανοιχτός και φιλικός, με όρεξη για προσφορά. Άνθρωπος που θα σε κερδίσει αμέσως».

Ο Βασίλης Λάππας του Σωτηρίου γεννήθηκε το 1971 στην Αυστραλία από Έλληνες γονείς μετανάστες. Από το 1977 ζει μόνιμα στην Πάτρα, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.  Κατέχει πτυχίο Προγραμματισμού και Ανάλυσης Συστημάτων Πληροφορικής και πτυχίο Αγγλικής γλώσσας.  Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας αυτοκινητιστής από το 1993 ως σήμερα. Το 2005 αποφοίτησε από τη σχολή Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και έκτοτε προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες όπου του ζητηθεί.  Έχει παρακολουθήσει διάφορα συνέδρια για τον εθελοντισμό, το περιβάλλον και την επιχειρηματικότητα. Ασχολείται με τον αθλητισμό από τα μαθητικά του χρόνια, στον στίβο, στο βόλεϊ και σε αθλήματα αυτοάμυνας. Κατέχει δίπλωμα Κυβερνήτη Ιστιοπλοϊκού Σκάφους Ανοιχτής Θαλάσσης, με συμμετοχή σε αγώνες πρωταθλήματος από το 2005 και με αρκετές διακρίσεις καθώς και δίπλωμα Πιλότου Αλεξιπτώτου Πλαγιάς. Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. της Λέσχης Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας και το 2004 συμμετείχε στην Επιτροπή Αγώνα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας για τη διοργάνωση του 8ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα Καλάβρυτα. Είναι εθελοντής αιμοδότης και δότης μυελού των οστών.  Συμμετείχε στη θεατρική παράσταση “Ονειρογράμματα με τη Νεφέλη” του συλλόγου εμψυχωτών παιδαγωγών θεατρικού παιχνιδιού “Διά Του Θεάτρου”. Έχει συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές το 2006 και το 2010 με τον ανεξάρτητο  συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά “Τώρα για την Πάτρα”.

Όλη η επικαιρότητα