Επιστολική ψήφος: Πώς θα αποτρέπονται οι διπλοψηφίες

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους της επιστολικής ψήφου. Αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες, που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, εντός ή εκτός επικράτειας.

Επιστολική ψήφος: Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι στις ευρωεκλογές

Η μεγαλύτερη δυνατή κοινοβουλευτική συναίνεση για τη θεσμοθέτηση της επιστολικής ψήφου στο ελληνικό εκλογικό σύστημα αποτελεί βασική επιδίωξη της κυβέρνησης. …

Επιστολική ψήφος: Βήμα βήμα η διαδικασία για Ελλάδα και εξωτερικό, οι προθεσμίες για τις αιτήσεις – Οι αντιδράσεις

Δικαίωμα επιστολικής ψήφου για όλους, εντός και εκτός Ελλάδας, αποφάσισε η κυβέρνηση, με άμεση εφαρμογή στις επικείμενες ευρωεκλογές. Την ανακοίνωση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο, μιλώντας για ιστορική τομή. Οι ευρωεκλογές θα γίνουν και πάλι με σταυρό προτίμησης και με μια ενιαία περιφέρεια για όλη τη χώρα.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Πότε κλείνει η πλατφόρμα για την αποζημίωση εφορευτικών επιτροπών

Μετά και την ολοκλήρωση του Β Γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023 θα ξεκινήσει η καταβολή της αποζημίωσης των εφορευτικών επιτροπών που φέτος για πρώτη φορά τα μέλη τους θα λάβουν 30 ευρώ.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 Β’ Γύρος: Τα αποτελέσματα στους δήμους της Ηλείας

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στους τρεις δήμους της Ηλείας, στους οποίους διεξάγεται ο β’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.

Κώστας Μπακογιάννης: Παραδοχή ήττας στο δήμο Αθηναίων – Η ευθύνη μόνο δική μου

«Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον Χάρη Δούκα και του έδωσα τα συγχαρητήρια μου», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στην πρώτη του δήλωση, μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών 2023. 

Όλη η επικαιρότητα