Ηλεία

Έκοψαν την πίτα τους οι αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου – Πάντα δίπλα στον πολίτη …

Ακούστε το άρθρο

Σε ζεστό κλίμα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους το βράδυ της Παρασκευής οι αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου. Η εκδήλωση έγινε στο Εστιατόριο – Ταβέρνα « ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ» στο Καταράχι Πύργου, όπου παραβρέθηκαν πολλοί αστυνομικοί με τις οικογένειες τους.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Θεόδωρος Γκοτσόπουλος, ενώ στην ομιλία της η κα. Ιωάννα Δημοπούλου διοικητής ΑΤ Πύργου και Αστυνόμος Α’, τόνισε χαρακτηριστικά :

«Συγκεντρωθήκαμε απόψε εδώ το αστυνομικό τμήμα του Πύργου για να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, να ευχηθούμε ο ένας στον άλλο μια καλή χρονιά με υγεία, δύναμη για το δύσκολο έργο που πραγματοποιήσουμε καθημερινά, και να μας δίνει ο θεός δύναμη για να βοηθάμε τον πολίτη και την κοινωνία μας».

Από πλευράς των αστυνομικών ο κ. Μαρίνος Αχτύπης Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Ηλείας μας δήλωσε για την εκδήλωση.

«Σήμερα γίνεται η κοπή της πίτας στο αστυνομικό τμήμα Πύργου και εύχομαι και εγώ με τον θεσμικό ρόλο που κατέχω του αντιπροέδρου και λόγω ότι υπηρετώ σε αυτό το τμήμα, χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέλφους, να έχουμε υγεία, ευτυχία και να συνεχίσουμε το έργο μας με αγάπη για το αστυνομικό τμήμα. Εύχομαι και στην διοίκηση μας καλή πορεία στο έργο της. Ο ρόλος του αστυνομικού στην σημερινή εποχή είναι πολύ σημαντικός, αφού τα προβλήματα που συναντάμε έχουν πληθύνει. Εμείς είμαστε δίπλα στον κόσμο και θα τους βοηθάμε όταν μας καλούν».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι Αστυνομικοί διευθυντές κ.κ. Ευάγγελος Αναγνωστάκης και Θωμάς Καραχάλιος που με την σειρά τους ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλους, κάθε επιτυχία στο έργο των αστυνομικών, καθώς και ευτυχία σε αυτούς και τις οικογένειές στους.

Τυχεροί της βραδιάς ήσαν η πολιτική υπάλληλος κα. Καλλιόπη Γαβριλοπούλου και ο αρχιφύλακας κ. Νίκος Αναστασόπουλος που κέρδισαν δυο ρεπό έκαστος και ένα τραπέζι στο Εστιατόριο – Ταβέρνα «ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ» για δυο άτομα.

Όλη η επικαιρότητα