Γ Εθνική

Έκοψαν την πίτα τους οι Red Boys: Πάντα κοντά στον Πανηλειακό!

Ακούστε το άρθρο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία του συλλόγου στον Πύργο, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανηλειακού, οι Red Boys.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των ερυθρόλευκων , μαζί με τον προπονητή, κ. Γιώργο Κούτση, καθώς και αντιπροσωπεία αθλητριών της γυναικείας ομάδας και του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Τα μέλη του Συλλόγου Φιλάθλων Πανηλειακού-Red Boys ευχήθηκαν στους αθλητές της ομάδας που έδωσαν το «παρών» να έχουν υγεία, πολλές επιτυχίες με τα «ερυθρόλευκα» και να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος που επιδεικνύουν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, δεν έκρυψαν την επιθυμία τους από τους αθλητές των τριών τμημάτων του πυργιώτικου συλλόγου, να πανηγυρίσουν από την επόμενη κιόλας σεζόν ανόδους σε όλα τα αθλήματα.

Για την ιστορία, τυχερός της βραδιάς ήταν ο εκ των αρχηγών του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννης Σωτηρόπουλος, ο οποίος «βρήκε» το τυχερό φλουρί, καταχειροκροτήθηκε από φίλους και οπαδούς της ομάδας και παρέλαβε το δώρο του από τα μέλη του Συλλόγου Φιλάθλων Πανηλειακού-Red Boys.

Όλη η επικαιρότητα