Ηλεία

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι δικηγόροι της Αμαλιάδας

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος Β’, ενώ το κόψιμό της ανέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Θεοδόσης, που στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλου μία ευλογημένη και δημιουργική χρονιά.
Ακούστε το άρθρο

Με τη συμμετοχή των δικαστικών λειτουργών και των μελών του, πραγματοποίησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας στο café «ZUCA» στον πεζόδρομο της πόλης.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος Β’, ενώ το κόψιμό της ανέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Θεοδόσης, που στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλου μία ευλογημένη και δημιουργική χρονιά.

Τυχερός της βραδιάς ο νομικός Αναστάσιος Μπακόπουλος, ο οποίος σε πρώτη φάση κέρδισε χάριν αστειότητος ένα μεγαλοσημο των 2 ευρώ, καθώς και ένα νομικό βιβλίο της απολύτου αρεσκείας του από βιβλιοπωλείο της περιοχής.

«Απαραίτητη και αναγκαία η συνύπαρξη των συναδέλφων»

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο πρόεδρος κ. Θεοδόσης, ο οποίος εστίασε στις προσπάθειές τους με τη διεξαγωγή εκδηλώσεων στο εγγύς μέλλον και προχώρησε και σε ευχαριστίες προς τα ΜΜΕ για την ανάδειξη της προσπάθειας που κάνουν όλοι οι δικηγόροι να δώσουν λύση στα προβλήματα της κοινωνίας. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη και αναγκαία η συνύπαρξη των συναδέλφων σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, γιατί πέρα από τις αίθουσες, τα έδρανα, της ενστάσεις, τις αντιδικίες και όλα τα υπόλοιπα, προέχει η καλή προσωπική σχέση μεταξύ των συναδέλφων και αυτό το διοικητικό συμβούλιο το έχει αναδείξει ως προμετωπίδα της συμβίωσής μας. Εκτός από αυτό, έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε τον ετήσιο αποκριάτικο χορό μας που θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου και παράλληλα να ενισχύσουμε όσο το δυνατόν σε αριθμό τις κοινωνικές εκδηλώσεις που κάνει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης για τη συμπαράστασή τους και για το γεγονός ότι αναδεικνύουν τα προβλήματα των δικηγόρων και να ξέρουμε ότι οι δικηγόροι δεν είναι μόνο για τα δύσκολα, αλλά είμαστε και στην κοινωνική προσπάθεια που κάνουν οι δικηγόροι να αναδείξουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και να προσπαθούν να δίνουν λύσεις όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινες και σωστές».

«Η σημερινή εκδήλωση, τιμή για το σύλλογο»

Από την πλευρά του, ο τυχερός της βραδιάς Αναστάσιος Μπακόπουλος μίλησε για την προσπάθεια του κ. Θεοδόση όλα αυτά τα χρόνια και όλα όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο. Ειδικότερα επεσήμανε: «Οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο Αθανάσιο Θεοδόση, που πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό και το είναι του για το σύλλογο, αναβαθμίζοντας τον σε ένα τεράστιο βαθμό. Η σημερινή εκδήλωση είναι πραγματικά τιμή για το σύλλογο και χαίρομαι που είναι όλοι οι συνάδελφοι σχεδόν παρόντες και περνάνε μια χαρά, καταφέρνοντας να ξεφύγουμε έστω και για λίγο από τα έδρανα και τις δικαστικές αίθουσες. Να ευχηθώ σε όλους καλή δικαστική χρονιά με πολλές αθωώσεις κατά βάση και καταδίκες – ανάλογα την υπόθεση – και με υγεία και ευημερία για όλο τον κόσμο».

Όλη η επικαιρότητα