Ηλεία

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Λέσχη Φιλίας ΚΑΠΗ Κρεστένων

Ακούστε το άρθρο

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, η Λέσχη Φιλίας ΚΑΠΗ Κρεστένων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, η πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου κα. Φωτεινή Αθανασοπούλου – Μάλλιου, η αντιδήμαρχος κα. Κωνσταντίνα Στρουμπάκου, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου αθλητισμού, πολιτισμού, κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης κ. Τάσος Καρνάρος και ο αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου και πρόεδρος της κοινότητας Κρεστένων κ. Κώστας Δρακόπουλος και φυσικά πολλοί πολίτες του δήμου.

Κατά την κοπή της πίτας ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος τόνισε στην σύντομη ομιλία του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τα μέλη της λέσχης για την εκδήλωση αυτή. Βλέπω ότι οι χώροι αρχίζουν να μην επαρκούν. Γι’ αυτό έχετε στην διάθεσή σας και την μαθητική εστία, που έχει καλύτερες εγκαταστάσεις, πιο ευρύχωρες και προσφέρει περισσότερα πράγματα. Θέλω να … πιαστώ από το γεγονός της παρουσίας πολλών δημοτών μας, και να δώσουμε το μήνυμα και στις άλλες ενότητες και κυρίως στην Ανδρίτσαινα, αλλά και τα Μακρίσια,  για να αγκαλιάσουμε και αυτές τις περιοχές και αν χρειαστεί να τους μεταφέρουμε εδώ, με κάποια μέσα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του νομικού προσώπου αθλητισμού, πολιτισμού, κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης κ. Τάσος Καρνάρος δήλωσε για την εκδήλωση, αλλά και το τι ετοιμάζεται από τον δήμο γι’ αυτούς τους ανθρώπους, που δεν είναι απόμαχοι της ζωής, αλλά πολίτες με μεγάλη ενέργεια και διάθεση για προσφορά.

«Η εκδήλωση αυτή είναι η παραδοσιακή κοπή της πίτας και σηματοδοτεί μια συνέχεια της προηγούμενης επιτυχημένης πορείας του ΚΑΠΗ. Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να ξεφύγουμε από τα όρια του ηλικιακού ζητήματος. Για μας οι άνθρωποι που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του νομικού προσώπου, είναι άνθρωποι ενεργοί, είναι και ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας μας, και για τον δήμο μας είναι ένα δυνατό χαρτί, ως προς τα δρώμενα μας. Στα άμεσα σχεδία μας είναι μια εκδρομή για τους φίλους μας που θα την κάνει δωρεά το ΚΑΠΗ».

Όλη η επικαιρότητα