Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπουδών «Δαφαλιάς»

Share

Είναι γεγονός, στην καρδιά του Πύργου και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Καρκαβίτσα 8, δημιουργήθηκε ένα ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπουδών για παιδιά από 3 ετών και άνω, καθώς και για ενήλικες το οποίο προσφέρει γνώση, δημιουργία καλλιεργώντας δεξιότητες και ανοίγοντας παράλληλα δρόμους στον κόσμο των ξένων γλωσσών, της Πληροφορικής που έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας, της ανερχόμενης Ρομποτικής, καθώς και της υποστηρικτικής μελέτης για παιδιά του Δημοτικού Σχολείου.

Ο Λευτέρης Δαφαλιάς έχοντας δημιουργήσει έναν άνετο, φωτεινό και άκρως λειτουργικό χώρο όπου σε συνεργασία με το έμπειρο διδακτικό προσωπικό του Κέντρου αποτελούν τη μεγαλύτερη εγγύηση στην επίτευξη των στόχων σας. Με εμπειρία, κατάρτιση και σωστή μεθοδολογία εκμάθησης, το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπουδών «Δαφαλιάς», δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό και στόχο τη δική σας επιτυχία.

Προγράμματα ξένων γλωσσών                                                                              

Μικροί και μεγάλοι ξεκινώντας από το Ειδικό Πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας για παιδιά από 3-6 ετών και συνεχίζοντας σε όλες τις ηλικίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διδαχθούν με υπευθυνότητα και συνέπεια, ξένες γλώσσες όπως Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά, για εξετάσεις του Cambridge, MSU, Michigan, για προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, για τουριστικά επαγγέλματα αλλά και για απλή βελτίωση στην ομιλία τους.

Πληροφορική – Εκπαιδευτική Ρομποτική

Από ένα σύγχρονο Κέντρο Σπουδών το οποίο δίνει έμφαση στη γνώση και την καινοτομία, δε θα μπορούσε να λείπει η Πληροφορική για παιδιά και ενήλικες οι οποίοι μπορούν να τη διδαχθούν εύκολα και γρήγορα αποκτώντας αντίστοιχα πτυχία.

Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπουδών «Δαφαλιάς» η μόρφωση εμπλουτίζεται και εξελίσσεται μέσα από το μάθημα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής από το οποίο ο σπουδαστής σκέφτεται, φαντάζεται, δημιουργεί, συνεργάζεται και καινοτομεί σε σύγχρονες δράσεις της Τεχνολογίας, έχοντας συνάμα και δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς.

Μελέτη για το Δημοτικό Σχολείο    

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και για το λόγο αυτό το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπουδών «Δαφαλιάς» αναλαμβάνει το υποστηρικτικό διάβασμα παιδιών από τη Β’ έως και την ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο εκμάθησης όλων των μαθημάτων. Το έμπειρο προσωπικό αποτελεί εγγύηση στην επιτυχία των μικρών μαθητών καθώς δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη μεθοδολογία, στα ολιγομελή τμήματα και την καλή ψυχολογία των παιδιών.

«Δαφαλιάς», το ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπουδών, στο κέντρο του Πύργου !  

Επικοινωνία:

Καρκαβίτσα 8, Πύργος

Τηλ: 26210 81345 & 6975624990

Email: info@dafaschool.com