WEB tv Εκπαίδευση Ηλεία

Εκπαιδευτικός της χρονιάς η Έλενα Αναστασίου, νηπιαγωγός του Κατακόλου (vid)

Ακούστε το άρθρο

Η Εκπαιδευτικός του Νηπιαγωγείου Κατάκολου Έλενα Αναστασίου τιμήθηκε με τον τίτλο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» στα Education Leaders Awards 2020. Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής κ. Άννα Διαμαντοπούλου χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο διαγωνισμός Education Leaders Awards 2020 δείχνει τους πρωτοπόρους εκπαιδευτικούς στην αλλαγή της εκπαίδευσης…

Εκπαιδευτικοί από όλα τα σημεία της Ελλάδας, απ’ όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, απέδειξαν με τη συμμετοχή τους και την κατάθεση του έργου τους τις τεράστιες δυνάμεις που έχει η χώρα μας. Η συμμετοχή είναι κορυφαία πράξη και η βράβευση κορυφαία αναγνώριση». Φέτος, για πρώτη φορά, καθιερώθηκαν και απονεμήθηκαν ειδικά βραβεία τόσο για διακεκριμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς όσο και για τον εκπαιδευτικό της χρονιάς.

Υποψηφιότητες που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να βρεθούν στο βάθρο των νικητών. Συγκεκριμένα, Εκπαιδευτικός της Χρονιάς για το 2020 ανακηρύχθηκε η Έλενα Αναστασίου, προϊσταμένη στο Νηπιαγωγείο Κατάκολου Ηλείας, το έργο της οποίας εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή, με πολλές διακρίσεις σε σχολικούς διαγωνισμούς, συμμετοχή σε καινοτόμα προγράμματα για την αειφορία και το περιβάλλον, καθώς και με έντονη δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η Έλενα Αναστασίου στη δήλωση που έκανε γι’ αυτή τη μεγάλη διάκριση ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την χαρά μου. Η βράβευση μου ως Εκπαιδευτικός της Χρονιάς Πανελλαδικά, τιμά την Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηλείας, τον Δήμο Πύργου, καθώς και το Κατάκολο.

Το έργο μου αναμετρήθηκε με εξαίρετους συναδέλφους τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα. Η προσφορά μου στην Εκπαίδευση, τα καινοτόμα προγράμματα, καθώς και οι διακρίσεις τόσο σε Εθνικό, όσο και Παγκόσμιο επίπεδο, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν και να βρεθούν στο βάθρο των νικητών με απόφαση της κριτικής επιτροπής. Η αναγνώριση για την προσφορά μου στην εκπαίδευση, με τιμά ιδιαίτερα.

Η τιμή είναι μεγάλη και η δύναμη για να συνεχίσω ακόμη μεγαλύτερη. Με πίστη στο όραμά μου για ένα καλύτερο αύριο, συνεχίζω δυναμικά για την δημόσια εκπαίδευση».

Όλη η επικαιρότητα