Μπάσκετ

«Έκρηξη» από το Λαύριο: «Θα προσβάλουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος!»

Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του Λαυρίου, Γιάννης Ψαρράκης, έκανε λόγοι για μή αγωνιστικό υποβιβασμό της ομάδας του και τόνισε ότι θα προσβάλει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στην τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Ο «πόλεμος» των μεγάλων του ελληνικού μπάσκετ είχε ως… πρώτο θύμα το Λαύριο, το οποίο και υποβιβάσθηκε στην Α2 κατηγορία, εξαιτίας της νίκης της Κύμης επί του Παναθηναϊκού στα «χαρτιά».

Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν ως εκ τούτου έξαλλοι μετά τη λήξη του δικού τους αγώνα, οπότε και έκαναν το καθήκον τους, επικρατώντας του Ηφαίστου Λήμνου την τελευταία αγωνιστική. Ο πρόεδρος του Λαυρίου, Γιάννης Ψαράκης, μάλιστα, προανήγγειλε την προσβολή της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις του προέδρου του Λαυρίου

«Πώς έπεσε κατηγορία η ομάδα; Με τι κριτήρια; Αγωνιστικά; ΟΚ, δεν έκανε 20 νίκες. Αλλά σήμερα δεν έπεσε αγωνιστικά το Λαύριο. Αυτό που έπρεπε να κάνει, το έκανε. Κάνω λάθος;

Δεν έχει γίνει κάτι από την ώρα που μιλήσαμε πριν το ματς. Δεν με πήρε κανείς. Η αγωνιστική έγινε κανονικά. Αν αυτό το θεωρούν αγωνιστική, συγχαρητήρια. Το μπάσκετ δεν είναι κανενός. Είναι όλων των ομάδων. Και των μεγάλων και των μικρών. Αν οι μεγάλες ομάδες έχουν προβλήματα μεταξύ τους, να τα λύσουν σεβόμενοι τις μικρές ομάδες. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προσβάλουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Δεν έχω κάτι να χάσω, πεσμένος είμαι. Καλώ όποιον έχει φιλότιμο να με ακολουθήσει. Αυτό, δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα