Πολιτική

Έκρηξη Παπαρήγα κατά Καμμένου: Είσαι ψεύτης!

Ακούστε το άρθρο

Την οργή της πρώην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ προκάλεσε η ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Βουλή και οι αναφορές του στο Μακεδονικό την περίοδο διακυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Μιλώντας στο πολιτικό μνημόσυνο για τον πρώην πρωθυπουργό, ο κ. Καμμένος αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ομιλίας του στο ρόλο του Αντώνη Σαμαρά στην ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ αναφέρθηκε στη στάση των πολιτικών αρχηγών στο Μακεδονικό. Ειδικότερα, υποστήριξε ότι σε Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών της εποχής όλα τα κόμματα είχαν συμφωνήσει για κοινή στάση στο θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ.

Η εν λόγω αναφορά προκάλεσε την έντονη και πρωτοφανή αντίδραση της Αλέκας Παπαρήγα, η οποία σηκώθηκε όρθια στα βουλευτικά έδρανα και άρχισε να φωνάζει προς τον Πάνο Καμμένο: «Ψέματα ! Λες ψέματα, ήμουν εκεί !».

Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη εκμυστηρεύτηκε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι δεν έχει ξαναδεί την κυρία Παπαρήγα να αντιδρά τόσο έντονα. Χαρακτήρισε, μάλιστα, εξαιρετικά προκλητική την ομιλία του κ. Καμμένου και του καταλόγισε ότι επιχείρησε να καλύψει το κενό της Χρυσής Αυγής που δεν συμμετείχε στο πολιτικό μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Read more: http://www.newsbomb.gr/

Όλη η επικαιρότητα