Αχαϊα Ελλάδα

“Εκστρατεία” και στην Αχαΐα για να σωθεί η 33χρονη μητέρα που πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο

Ακούστε το άρθρο

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 33χρονη μητέρα ενός 10χρονου παιδιού, που πάσχει από εγκεφαλικό όγκο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευμεγέθης, επεκτεινόμενος στην αριστερή γεφυροπαρεγκεφαλική γωνία, είναι στέρεα προσκολλημένος στα κρανιακά νεύρα, στο εγκεφαλικό στέλεχος (σημείο που περνούν όλα τα νεύρα του σώματος) και περιβάλλει την αριστερή και δεξιά σπονδυλική αρτηρία.

Η Άννα Καλώτη – με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα – θα πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος κινητικού προβλήματος και κατά συνέπεια η σωματική αναπηρία.

Ήδη έχουν επέλθει βλάβες, οι οποίες θεωρούνται σπανιότατες, ενώ τα περιστατικά που είναι καταγεγραμμένα στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία είναι εξαιρετικά λίγα. Λόγω των ιδιαίτερων αυτών ανατομικών συνθηκών η επέμβαση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έγκαιρα.

Επίσης η ασφαλής και πλήρης αφαίρεση του όγκου, προϋποθέτει ο χειρούργος να υποστηρίζεται από νευροφυσιολόγο, ειδικότητα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Επομένους για όλους αυτούς τους λόγους κρίνεται αναγκαία η άμεση μετάβασή της σε εξειδικευμένο νευροχειρουργικό κέντρο στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η Άννα όπως αναφέρει το http://nkv.antenna.gr μπορεί να βγει νικήτρια σε αυτή τη μάχη, αρκεί να έχει τη βοήθεια όλων όμως!

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ 

Κινητοποίηση για να σωθεί η 33χρονη κοπέλα έχει ξεκινήσει και στην Αχαΐα. Ο σύζυγός της, εργάζεται στα υπερασικά ΚΤΕΛ και οι συνάδελφοί του ανά την Ελλάδα, έχουν ξεκινήσει “εκστρατεία” να βοηθήσουν την 33χρονη μητέρα. Ήδη έχει σταλεί σχετική ανακοίνωση και στα ΚΤΕΛ Αχαΐας με τους εργαζόμενους να σπεύδουν να βοηθήσουν όσο μπορούν και όσο τους επιτρέπουν οι συνθήκες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Καλώτη Άννα Τηλ. 694-1639320

Email: chris-anna@outlook.com.gr

ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5045-052061-727

IBAN: GR 1801720450005045052061727

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΛΩΤΗ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Όλη η επικαιρότητα