Εκτέλεση στην Καλαμάτα: Είχαν κλείσει ραντεβού θανάτου στον 47χρονο – «Δόλωμα» ο 22χρονος

Share

Ραντεβού «θανάτου» με το θύμα, φαίνεται πως είχαν κλείσει οι δράστες της δολοφονίας του 47χρονου στην Καλαμάτα.

Ένας 22χρονος έχει ήδη συλληφθεί ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 38χρονου που φέρεται να τράβηξε και τη σκανδάλη που σκότωσε τον Ελληνοαμερικανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews, οι δύο δράστες, είχαν κλείσει ραντεβού με τον 47χρονο, με τον 22χρονο να αποτελεί το «δόλωμα» για να εμφανιστεί στο σημείο που συνέβη στο φονικό.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, επίσης, ένας 50χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου και ένας 40χρονος υπάλληλός του, για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματία, καθώς, ενώ δηλώνουν στους αστυνομικούς ότι δε γνώριζαν τίποτα, παρείχαν κρυψώνα, στέγη και ρούχα στους δύο δράστες αμέσως μετά το έγκλημα.
Σήμερα το πρωί οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

«Δόλωμα» ο 22χρονος

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, ο 22χρονος έκλεισε ραντεβού στο θύμα στη διασταύρωση Ύδρας και Σόλωνος, καθώς ο 47χρονος, λόγω διαφορών που είχαν, δε θα πήγαινε ποτέ σε ραντεβού με τον 38χρονο.

Όταν, λοιπόν, ο 47χρονος πήγε στο σημείο, συνάντησε τον 22χρονο, αλλά και τον 38χρονο, με τον οποίο αμέσως διαπληκτίστηκε και ακολούθως τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια και οι δύο επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 38χρονου και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή των Κιτριών, όπου οι αστυνομικοί το απόγευμα της Παρασκευής εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών.

Τους έκρυβαν

Από τις εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες είχαν έρθει σε επαφή με ένα γνωστό τους εστιάτορα και τον υπάλληλό του και, μάλιστα, ο δεύτερος ήταν αυτός που κάποια στιγμή μετά το έγκλημα, κι αφού οι δράστες είχαν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο, μετέφερε τον 22χρονο στην Καλαμάτα.

Γεγονότα, όμως, που αρνήθηκαν στους αστυνομικούς, δηλώνοντας ψευδώς ότι δεν έχουν έρθει σε καμία επαφή με τους δύο δράστες.