Ψυχαγωγία

Εκβιασμοί και «μίζες» σε παίκτες του «Power Of Love»

Ακούστε το άρθρο

Είναι γεγονός πως όλοι οι παίκτες του «Power Of Love» έχουν μπει στο παιχνίδι με ένα συγκεκριμένο σκοπό. Μερικοί για να αποκτήσουν αναγνωρισιμότητα, άλλοι για να αποκατασταθούν επαγγελματικά και άλλοι για να πάρουν ότι μπορούν από τα χρηματικά έπαθλα.

Ωστόσο οι αποχωρήσεις δεν επιτρέπουν σε όλους να πάρουν αυτό που θέλουν. Τι κάνουν λοιπόν σε αυτή την περίπτωση; Κάνουν ότι μπορούν ώστε να επιστρέψουν στο παιχνίδι «αγάπης».

Βασισμένος λοιπόν σε αυτή την «ανάγκη» ένας «τυπάκος» βρήκε πρόσφορο έδαφος για να κάνει τις «μαϊμουδιές» του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω «κύριος» στέλνει μηνύματα στο Facebook, σε αρκετούς από του παίκτες του «Power Of Love» και τους τάζει την επιστροφή τους στο reality. Με το αζημίωτο φυσικά. Πως το κάνει αυτό; Ισχυρίζεται ότι μπορεί να ψηφίσει μαζικά τον παίκτη που θέλει, ώστε να επιστρέψει πίσω στο «σπίτι».

Αλλάζοντας ουσιαστικά τα αποτελέσματα με ένα «μαγικό τρικ» μέσα από το Facebook και τα e-mails. Για να κάνει μάλιστα πιστευτό το «εργάκι» του ισχυρίζεται πως η επιστροφή ενός συγκεκριμένου παίκτη στο παιχνίδι οφείλεται στον ίδιο, μετά από το χρηματικό ποσό που εισέπραξε.

Επιπλέον όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν τις συνομιλίες με τον εκβιαστή, παίκτης του reality του στέλνει μήνυμα για του δώσει και τα υπόλοιπα χρήματα. «Που είσαι, δεν μπορώ να σε βρω… Θέλω να σου στείλω και τα υπόλοιπα λεφτά…» γράφει στο μήνυμα του παραπλανώντας τον ώστε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή μετά την άρνηση του παίκτη να καταβάλει και το υπόλοιπο χρηματικό ποσό, ο εν λόγω «τυπάκος» ξεκίνησε να τον απειλεί ότι θα δημοσιοποιήσει τις συνομιλίες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημερώθηκαν και οι υπόλοιπο παίκτες του «Power Of Love», ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Επιπρόσθετα ο εκβιαστής προσπάθησε να προσεγγίσει οικείο πρόσωπο κι άλλου παίκτη, ο οποίος ήταν ήδη ενημερωμένος για τις πρακτικές του συγκεκριμένου. Έτσι αποφάσισε να παίξει το παιχνιδάκι του για να αποσπάσει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί και εν τέλει του έριξε άκυρο. Όμως μετά το άκυρο, δέχθηκε απειλές ότι θα παραποιήσει τις συνομιλίες τους και θα τις δημοσιεύσει. Έτσι προέβη σε καταγγελία και αν χρειαστεί θα δημοσιεύσει ο ίδιος την συνομιλία που είχαν.

Τελικά ποια είναι η αλήθεια και τι κρύβεται τελικά πίσω από αυτή τη κομπίνα; Πρόκειται μόνο για έναν εκβιαστή ή για ομάδα που μπορεί να «μαγειρέψει» τις ψηφοφορίες στο reality του Ατζούν;

Πηγή: newshare

Όλη η επικαιρότητα