Smile Ψυχαγωγία

El Professor, Mr Bean και Πουαρό παίρνουν θέση στο ERTFLIX

Ακούστε το άρθρο

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε υπέροχες σειρές στο ERTFLIX.

Αγαπημένοι ήρωες που υπόσχονται να σας κάνουν να γελάσετε, αλλά και να διαπιστώσετε αν έχετε την ικανότητα να λύνετε μυστήρια. Αλλά ακόμα και αν…. κουραστείτε καθώς προσπαθείτε να βρείτε τις λύσεις στους δύσκολους γρίφους, τότε σας περιμένει ένα ξενοδοχείο… για να γελάσετε ακόμα περισσότερο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ και να επιλέξετε τις σειρές που προστέθηκαν στο πλούσιο «μπουκέτο» της.

Δείτε ποιες είναι:

«The Pier» (Η Προβλήτα)

Το καλοκαίρι στο ERTFLIX λοιπόν θα έχει βουτιές στο μυστήριο. Πλησιάστε στην άκρη της «Προβλήτας» μαζί με τους δημιουργούς του «La Casa de Papel», σε με μια νέα καθηλωτική σειρά μυστηρίου με πρωταγωνιστή –ποιον άλλον;– τον λατρεμένο Professor (Άλβαρο Μόρτε). Στους δύο κύκλους τού «The Pier» (Η Προβλήτα), που θα σας κάνουν να κολλήσετε, η αγωνία κορυφώνεται όταν ένας άνδρας πεθαίνει ξαφνικά και αποκαλύπτεται η διπλή του ζωή με όλες τις σκοτεινές πλευρές της που κανείς δεν φανταζόταν. Δύο σύζυγοι και πολλά παράνομα μυστικά θα σας καθηλώσουν. Όσο για τον «professor»; Έχετε πολλά ακόμη να μάθετε!

«Mr. Bean»

Ο Mr. Bean καταφθάνει με 14 επεισόδια γεμάτα αστεία περιστατικά από την καθημερινή ζωή. Σπαρταριστές καταστάσεις με το γνωστό στιλ του ήρωα που δημιούργησε ο Ρόουαν Άτκινσον, επιστρέφουν για να μοιράσουν στιγμές αυθόρμητου γέλιου. Ο Βρετανός κωμικός μας καλεί να θυμηθούμε τις αξέχαστες γκάφες του, που μας έκαναν να γελάσουμε με την ψυχή μας.

«The Outcast»

Η δραματική σειρά βρετανικής παραγωγής «The Outcast» αποκαλύπτει πώς μια τραγωδία, μπορεί να καθορίσει τη ζωή κάποιου για πάντα. Στην προκειμένη περίπτωση, ο νεαρός Λιούις παλεύει να προσαρμοστεί στη ζωή ενός αγγλικού χωριού στη μεταπολεμική περίοδο. Ένας θάνατος όμως από το παρελθόν τον στοιχειώνει ακόμα. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Σάντι Τζόουνς, αυτή η βρετανική σειρά δύο επεισοδίων μας βάζει στη θέση ενός νεαρού που παλεύει με τις δυσκολίες όσων του επιφυλάσσει η μοίρα.

«Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό»

Κλασικός πια και αγαπημένος στο κοινό του ERTFLIX όσο λίγοι, ο ντετέκτιβ που γεννήθηκε από την πένα της Άγκαθα Κρίστι μπαίνει σε νέες μυστηριώδεις περιπέτειες, με τις πρώτες 3 σεζόν της σειράς να είναι διαθέσιμες ολόκληρες για τους φανατικούς και μη. Από την «Τραγωδία στην Έπαυλη» μέχρι το «Χαμένο Ορυχείο», ο ντετέκτιβ με το πιο αξιομνημόνευτο μουστάκι, τον οποίο υποδύεται ο Ντέιβιντ Σάτσετ, επιστρέφει έτοιμος να λύσει τους δυσκολότερους γρίφους.

«Ένα τρελό, τρελό ξενοδοχείο»

Το ERTFLIX μάς δίνει ξανά το κλειδί για να κάνουμε check-in στο πιο παλαβό ξενοδοχείο της βρετανικής κωμωδίας, το «Fawlty Towers». Οικοδεσπότης ο Τζον Κλιζ, μέλος της θρυλικής ομάδας των Μόντι Πάιθον, ο οποίος εγγυάται γέλιο μέχρι δακρύων και μοναδικά άβολες καταστάσεις από τα βρετανικά ’70s, μέσα από τα 11 επεισόδια μιας από τις πιο επιτυχημένες και κλασικές σειρές του BBC.

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και απολαύστε, αλλά μην νομίζετε ότι έχετε πολύ καιρό γιατί σύντομα θα ανέβουν κι άλλες σειρές στο ERTFLIX και είναι σίγουρο πως και εκείνες θα θελήσετε να τις παρακολουθήσετε…!

Όλη η επικαιρότητα