Ποδόσφαιρο

Ελαφρώς… υπερόπτης ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ για τη ρεβάνς με ΑΕΚ

Ακούστε το άρθρο

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βίκτορ Γκοντσαρένκο, μίλησε για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό του Champions League, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως η «Ένωση» δεν μπορεί να… εκπλήξει την ομάδα του μετά και το 0-2 του ΟΑΚΑ. Ο Ρώσος κόουτς τόνισε μεταξύ άλλων πως την Τετάρτη η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση στη Μόσχα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ:

«Είναι δύσκολο να σε εκπλήξει ένας αντίπαλος πλέον. Όλες οι ομάδες παίζουν και αποκαλύπτουν τα χαρτιά τους. Η ΑΕΚ έδινε απέναντί μας το πρώτο της επίσημο ματς για τη σεζόν, αλλά δεν ήταν δύσκολο να βρούμε φιλικά τους παιχνίδια για να έχουμε εικόνα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας», τόνισε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας.

Αναφορικά με την κατάσταση του Άλαν Τζαγκόεφ είπε: «Είμαστε προσεκτικοί με τη χρησιμοποίηση του Τζαγκόεφ και σε κάθε ευκαιρία τον ξεκουράζουμε. Τώρα δεν έχει πρόβλημα να παίξει ολόκληρο 90λεπτο, αλλά πάντα υπάρχει ανησυχία για υποτροπή».

Όσο για την απουσία του Βιτίνιο από το τελευταίο ματς, ανέφερε: «Ο Βιτίνιο είναι καλά. Απλά πρέπει κάποιες φορές να κάνουμε ροτέισον, γιατί έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα» και πρόσθεσε πως «… προσαρμόζουμε τη σύνθεση και τα πλάνα μας ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα και τον αντίπαλο».

Ερωτηθείς αν προβληματίζεται από τις υψηλές θερμοκρασίες στη Μόσχα, μιας και το θερμόμετρο πλησιάζει τους 30 βαθμούς, απάντησε: «Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τη θερμοκρασία ούτε στην Αθήνα, ενώ η ρεβάνς θα αρχίσει στις 20:00 και η θερμοκρασία θα είναι πιο χαμηλή σε σχέση με νωρίτερα μέσα στη μέρα».

in.gr

Όλη η επικαιρότητα